Σημαντική αύξηση για τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος της Iowa

H αγορά στοιχήματος της Iowa κατάφερε να εξασφαλίσει αυξημένα έσοδα κατά τη διάρκεια του Ιουνίου, ξεπερνώντας, όχι μόνο τα έσοδα του ίδιου μήνα πέρσι, αλλά και τα έσοδα του αμέσως προηγούμενου. Συγκεκριμένα, τα 8,4 εκατομμύρια δολάρια που εξασφάλισε η αγορά στοιχήματος ξεπέρασαν τα έσοδα του Ιουνίου του 2020, αλλά και τα έσοδα του Μαΐου του 2021.

Από την άλλη, ο τζίρος της αγοράς μειώθηκε, σε σχέση με τον Μάιο. Βέβαια, παρέμεινε υψηλότερος από αυτόν του Ιουνίου του 2020, αλλά η σύγκριση με τις περσινές επιδόσεις έχει μικρή αξία, δεδομένου ότι ίσχυαν σημαντικοί περιορισμοί, εξαιτίας της πανδημίας.

 

Οι επιδόσεις της αγοράς στοιχήματος της Iowa

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος της Iowa άγγιξαν τα 8,4 εκατομμύρια δολάρια. Τα έσοδα αυτά είναι αυξημένα κατά 1.254% σε σχέση με τα αντίστοιχα του περσινού Ιουνίου, αλλά και κατά 37,7%, σε σχέση με τα αντίστοιχα του Μαΐου του 2021. Από την άλλη, ο τζίρος εμφανίστηκε μειωμένος, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Συγκεκριμένα, δεν ξεπέρασε τα 111,2 εκατομμύρια δολάρια. Σε σχέση με το Μάιο, η μείωση αγγίζει το 3,2%.

Ο Ιούνιος, πάντως, σήμανε και την επιστροφή του επίγειου στοιχήματος στις επιτυχίες. Η αγορά επίγειου στοιχήματος στην Iowa εξασφάλισε τζίρο 16,1 εκατομμυρίων δολαρίων, σημειώνοντας αύξηση, σε σχέση με τον Μάιο. Το ίδιο συνέβη και με τα έσοδα του επίγειου στοιχήματος, τα οποία άγγιξαν τα 2 εκατομμύρια δολάρια.

Όσο για την πιο επιτυχημένη στοιχηματική εταιρεία της Πολιτείας της Iowa, αυτή ήταν η FanDuel, η οποία ανήκει στην Flutter Entertainment (ιδιοκτήτρια της Paddy Power μεταξύ άλλων). Η FanDuel συνεργάζεται με το Diamon Jo Casino και εξασφάλισε έσοδα 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.