Ενισχύθηκαν τα έσοδα της στοιχηματικής εταιρίας Paddy Power BetFair

H εταιρία Paddy Power BetFair ανακοίνωσε αύξηση των εσόδων της για το τρίτο τρίμηνο του 2018. Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό ότι, παρόλο που οι υπεύθυνοι έχουν επικεντρωθεί σε επενδύσεις στη νεότευκτη αγορά στοιχήματος των ΗΠΑ, η Ευρώπη (το κύριο πεδίο δράσης της εταιρίας) είναι υπεύθυνη για το βασικό ποσοστό αύξησης των εσόδων της.

Μπορεί, λοιπόν, η Paddy Power να δραστηριοποιείται σε κάθε γωνιά του πλανήτη και σε διαφορετικούς τομείς των τυχερών παιχνιδιών, αλλά οι online επιχειρήσεις της στη Γηραιά Ήπειρο ήταν αυτές που παρουσίασαν την πιο ουσιαστική ανάπτυξη.

 

Αύξηση 12% στα έσοδα του τριμήνου

Αναλυτικότερα, η Paddy Power BetFair ανακοίνωσε έσοδα ύψους 550 εκατομμυρίων ευρώ μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2018. Πρόκειται για αύξηση της τάξης του 12%, σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2017.

Στην αύξηση αυτή έπαιξε σημαντικό ρόλο η αύξηση των εσόδων από τα online τυχερά παιχνίδια (στοίχημα, καζίνο, πόκερ και bingo μεταξύ άλλων) που προσφέρει η εταιρία σε διαφορετικές ευρωπαϊκές αγορές. Τα έσοδα αυτά αυξήθηκαν κατά 15%. Αντίθετα, τα έσοδα από το επίγειο στοίχημα παρουσίασαν μείωση κατά 4% (μείωση 1% στο Ηνωμένο Βασίλειο και 6% στην Ιρλανδία). Μείωση κατά 2% παρουσίασαν και τα έσοδα της εταιρίας στην Αυστραλία.

 

Ο ρόλος της αμερικανικής αγοράς

Μεγάλο ρόλο στα θετικά οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η εταιρία στοιχήματος Paddy Power BetFair έπαιξε και η δραστηριότητά της στην αγορά νόμιμου στοιχήματος στις ΗΠΑ. Η εξαγορά της FanDuel (που ήδη διατηρούσε μερίδιο 30% της αμερικανικής αγοράς) και η δραστηριοποίησή της σε αγορές όπως αυτή του New Jersey αύξησαν τα έσοδα στις ΗΠΑ κατά 22% κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου του 2018. Bέβαια, η αύξηση αυτή δεν είναι το ίδιο σημαντική με την αντίστοιχη ευρωπαϊκή, δεδομένου ότι πέρσι δεν υπήρχε νόμιμη αγορά στοιχήματος στις ΗΠΑ.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.