Ζημιώθηκε από τη Wrestlemania η Bovada

Η μεγάλη έκπληξη της Wrestlemania, κατά την οποία ο αήττητος εδώ και 21 διοργανώσεις Undertaker έχασε από τον Brock Lesnar, ζημίωσε σε μεγάλο βαθμό τη  στοιχηματική εταιρία Bovada.

 

Επρόκειτο, άλλωστε, για μια μεγάλη έκπληξη, την οποία δεν προέβλεψαν ούτε οι bookmakers από τις στοιχηματικές εταιρίες, οι οποίοι θεωρούσαν αουτσάιντερ τον Lesnar, με τις αποδόσεις για τη νίκη του να κυμαίνονται από το 9.00 έως το 15.00, κατά μέσο όρο. Ειδικά στην ιστοσελίδα της Bovada, λοιπόν, πολλοί παίχτες στοιχημάτισαν μικρότερα ή μεγαλύτερα ποσά στον Lesnar. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, τουλάχιστον οχταπλάσιος αριθμός παιχτών στοιχημάτισε υπέρ του αουτσάιντερ – ακόμη και ποσά που άγγιζαν τα 500 δολάρια. Έτσι, η Bovada αναγκάστηκε να πληρώσει μεγάλα ποσά, τα οποία τη ζημίωσαν αρκετά.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bovada και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bovada ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.