Δεν επαναλήφθηκε το “θαύμα” του Μαρτίου στην αγορά στοιχήματος του Delaware

Ο Μάρτιος του 2021 αποτέλεσε τον πιο επιτυχημένο μήνα των τελευταίων ετών για την στοιχηματική αγορά των ΗΠΑ, χάρη στο March Madness, καθώς οι περισσότερες Πολιτείες που το έχουν νομιμοποιήσει ανακοίνωσαν μεγάλα έσοδα. Η εικόνα αυτή, όμως, άλλαξε τον Απρίλιο και σε πολλές Πολιτείες τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος μειώθηκαν αρκετά κατά τη διάρκεια του μήνα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η αγορά στοιχήματος του Delaware, το οποίο δεν κατάφερε να αγγίξει τα νούμερα του Μαρτίου, στους τομείς του τζίρου και των εσόδων. Ο Απρίλιος ήταν χειρότερος μήνας από τον Μάρτιο για την αγορά, ενώ η σύγκριση με την περσινή χρονιά δε μπορεί να πραγματοποιηθεί, καθώς το Delaware έχει νομιμοποιήσει μόνο το επίγειο στοίχημα, το οποίο πέρσι δεν ήταν διαθέσιμο, εξαιτίας του lockdown που προκάλεσε η πανδημία.

 

Μειωμένος τζίρος και λιγότερα έσοδα για την αγορά του Delaware

Τα επίσημα στοιχεία του Delaware δείχνουν ότι τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος του Delaware μειώθηκαν κατά 7,4% τον Απρίλιο (σε σχέση με τον Μάρτιο), καθώς δεν ξεπέρασαν τα 895.299 δολάρια. Τα έσοδα του άκρως επιτυχημένου Μαρτίου είχαν αγγίξει τα 966.752.

Η μείωση των εσόδων οφείλεται στη μείωση του τζίρου, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 5,5 εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια του Απριλίου. Η μείωση, σε σχέση με τον τζίρο του Μαρτίου, αγγίζει το 16,7%. Οι παίχτες του στοιχήματος, τέλος, εισέπραξαν κέρδη ύψους 4,4 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η μόνη σύγκριση που μπορεί να πραγματοποιηθεί, πάντως, είναι αυτή με τον προηγούμενο μήνα, καθώς τον περσινό Απρίλιο όλα τα σημεία που προσφέρουν νόμιμο στοίχημα στο Delaware παρέμειναν κλειστά, εξαιτίας της πανδημίας. Το Delaware άλλωστε, δεν έχει νομιμοποιήσει το online στοίχημα.

Το 2021, πάντως, αποδεικνύεται αρκετά επικερδές για την αγορά στοιχήματος του Delaware, παρά τις μειωμένες επιδόσεις του Απριλίου. Από την 1η Ιανουαρίου έως σήμερα, ο τζίρος της αγοράς έχει αγγίξει τα 31,1 εκατομμύρια δολάρια και τα έσοδα των νόμιμων εταιρειών τα 4,3 εκατομμύρια δολάρια. Οι παίχτες, τέλος, κέρδισαν 26,2 εκατομμύρια δολάρια τους τέσσερις πρώτους μήνες του 2021.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.