Μειώθηκαν τα έσοδα της στοιχηματικής εταιρείας William Hill κατά το τρίτο τρίμηνο

Η στοιχηματική εταιρεία William Hill ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου και, παρόλο που σημειώθηκε μια μικρή μείωση των εσόδων, οι αρμόδιοι είναι αισιόδοξοι για το μέλλον. Άλλωστε, η μείωση οφείλεται κατά κύριο λόγο στις επιπτώσεις της πανδημίας και στα προβλήματα που προκάλεσαν στο online και στο επίγειο στοίχημα.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της William Hill, τα έσοδα του τρίτου τριμήνου του 2020 μειώθηκαν κατά 9%, σε σχέση με του αντίστοιχου διαστήματος του 2019. Η μεγαλύτερη μείωση σημειώθηκε στον επίγειο τομέα, αλλά αντισταθμίστηκε σε μεγάλο βαθμό από την αύξηση εσόδων που σημειώθηκε στον online τομέα. Επίσης, σημειώθηκε μια μείωση στα κέρδη που εξασφάλισε η εταιρεία, εξαιτίας του γεγονότος ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων που προσφέρονται προς στοιχηματισμό διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που καθιστά τα αποτελέσματα και την αξιολόγηση των αποδόσεων πιο απρόβλεπτα.

 

Οι επιδόσεις της William Hill στο τρίτο τρίμηνο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της William Hill, τα έσοδα του online τομέα σε ολόκληρο τον κόσμο σημείωσαν αύξηση της τάξης του 4%. Η αύξηση αυτή οφείλεται στην αύξηση του τζίρου κατά 3% στο online στοίχημα και κατά 8% στα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια του διαδικτύου. Αντίθετα, στον επίγειο τομέα, σημειώθηκε μείωση. Τα στοιχηματικά πρακτορεία της William Hill σημείωσαν πτώση εσόδων κατά 2% και πτώση τζίρου κατά 4%, εξαιτίας και του γεγονότος ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο (όπου βρίσκεται η συντριπτική πλειοψηφία των πρακτορείων της William Hill) το δίκτυο της στοιχηματικής εταιρείας ξεκίνησε να ανοίγει σταδιακά από τις 15 Ιουνίου.

Αντίθετα, στις ΗΠΑ, οι δραστηριότητες της William Hill απέφεραν έσοδα αυξημένα κατά 10%. Στις Πολιτείες που η εταιρεία δραστηριοποιείται νόμιμα, ο στοιχηματικός τζίρος αυξήθηκε κατά 55%, με αποτέλεσμα το μέλλον στη νέα αγορά των ΗΠΑ να είναι ιδιαίτερα ευοίωνο. Άλλωστε, η William Hill έχει προχωρήσει σε κινήσεις επέκτασης τους τελευταίους μήνες, ανοίγοντας νέα πρακτορεία σε Πολιτείες που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα.

Δείτε τα οικονομικά αποτελέσματα για το πρώτο εξάμηνο του 2020.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.