Αυξήθηκαν τα κέρδη της Flutter Entertainment

H Flutter Entertainment (πρώην Paddy Power BetFair) ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2019 και, όπως φαίνεται, τα έσοδά της έχουν αυξηθεί, σε σχέση με τα αντίστοιχα του πρώτου εξαμήνου του 2018. Παράλληλα, όμως, τα προ φόρων κέρδη της στοιχηματικής εταιρείας έχουν μειωθεί.

Τη σημαντικότερη συνεισφορά στην αύξηση των εσόδων, πάντως, είχαν οι ιστοσελίδες της Flutter Entertainment. Αντίθετα, το επίγειο στοίχημα παρουσίασε μια μικρή πτώση.

 

Οι σημαντικότεροι αριθμοί της ανακοίνωσης της Flutter Entertainment

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι, τα συνολικά έσοδα της στοιχηματικής εταιρείας αυξήθηκαν κατά 18% το πρώτο εξάμηνο του 2019. Αναλυτικότερα, τα έσοδα της Flutter άγγιξαν τα 1,1 δις ευρώ, ενώ το πρώτο εξάμηνο του 2018 δεν είχαν ξεπεράσει τα 941 εκατομμύρια ευρώ.

Τα περισσότερα έσοδα προέρχονται από τις ιστοσελίδες της εταιρείας (των στοιχηματικών ιστοσελίδων, πόκερ και καζίνο των Paddy Power, BetFair, Sportsbet και FanDuel) και αποτέλεσαν την κύρια πηγή εσόδων, με 539 εκατομμύρια ευρώ. Από αυτά, τα 368 εκατομμύρια προήλθαν από το online στοίχημα, τα έσοδα του οποίου παρέμειναν σταθερά. Αντίθετα, στην περίπτωση του επίγειου στοιχήματος, σημειώθηκε πτώση της τάξης του 4%, αφού τα έσοδα δεν ξεπέρασαν τα 169 εκατομμύρια ευρώ.

Σημαντικό ρόλο στην αύξηση των εσόδων της Flutter Entertainment, τέλος, έπαιξε και η εξαγορά της FanDuel και η νόμιμη παρουσία της στην αγορά των ΗΠΑ. Τα έσοδά της στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού αυξήθηκαν κατά 46%, από τα 66 στα 173 εκατομμύρια ευρώ.

 

Μειωμένα τα κέρδη προ φόρων

Παρά τα αυξημένα έσοδα, πάντως, οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας ανακοίνωσαν μείωση των κερδών προ φόρων κατά 24%. Η μείωση των κερδών οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στα αυξημένα έξοδα της εταιρείας. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα λειτουργικά έξοδα της Flutter αυξήθηκαν κατά 19% στο πρώτο εξάμηνο του 2019.

Δείτε τα οικονομικά αποτελέσματα που είχε ανακοινώσει η στοιχηματική εταιρεία για το πρώτο τρίμηνο του 2019.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.