Επιστρέφει πριν τα Χριστούγεννα η προσφορά Betshop Bomb!

Τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Betshop έχουν για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να διεκδικήσουν γενναιόδωρα χρηματικά έπαθλα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, συμμετέχοντας στην προσφορά Betshop Bomb! Πρόκειται για μια προσφορά που μοιράζει τυχαία χρηματικά έπαθλα στους παίχτες, οι οποίοι το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους και να παρακολουθήσουν τις κληρώσεις, ώστε να αποδεχθούν εγκαίρως το έπαθλό τους.

Η νέα προσφορά διεξάγεται την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου και υπόσχεται να ανταμείψει πλουσιοπάροχα τους παίχτες που θα ακολουθήσουν μια σειρά από απλές προϋποθέσεις, χωρίς να απαιτεί ιδιαίτερα ανταλλάγματα.

 

Η διαδικασία διεξαγωγής του Betshop Bomb

Πριν έρθει η ημέρα που θα σκάσουν οι βόμβες της Betshop, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν μια απλή προϋπόθεση. Συγκεκριμένα, έχουν διορία έως τις 23:59 της Τρίτης 17 Δεκεμβρίου, προκειμένου να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους. Η κατάθεση αυτή θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 20 ευρώ, προκειμένου να εξασφαλίσει στους παίχτες τη συμμετοχή τους στην προσφορά Betshop Bomb.

Αφού καλύψουν αυτή την απλή προϋπόθεση, οι παίχτες δεν έχουν παρά να περιμένουν να ξεκινήσει η διαδικασία απονομής των χρηματικών επάθλων. Αυτή θα ξεκινήσει την Τετάρτη, στις 16:00 ακριβώς, και αποτελείται από διαδοχικές κληρώσεις, οι οποίες θα ανταμείψουν με χρηματικά έπαθλα τους τυχερούς παίχτες.

Σε καθεμία κλήρωση θα προκύπτει ένας τυχερός παίχτης, ο οποίος θα έχει περιθώριο μερικών λεπτών, προκειμένου να αποδεχθεί το έπαθλό του. Αν δεν τα καταφέρει, τότε θα χάσει τα χρήματα, τα οποία θα μεταφερθούν στην επόμενη κλήρωση μέσω τζακπότ.

Οι παίχτες που θέλουν να παρακολουθήσουν την κλήρωση και να αποδεχθούν τα έπαθλά τους, σε περίπτωση που κερδίσουν, θα πρέπει να συνδεθούν στην ιστοσελίδα betshopbomb.gr, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του στοιχηματικού λογαριασμού τους.

Τέλος εννοείται πως δικαίωμα σε αυτήν την προσφορά έχουν και οι Έλληνες καθώς η Betshop ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία