Καθημερινές κληρώσεις στα εικονικά αθλήματα της BetFred

Εκτός από το να καλύπτει ένα πλήθος αγώνων σε διαφορετικά αθλήματα (από τα πιο δημοφιλή έως τα πιο εξωτικά), η στοιχηματική εταιρία BetFred διατηρεί και μια ιστοσελίδα αφιερωμένη στα εικονικά αθλήματα. Εκεί, τα μέλη της μπορούν καθημερινά να στοιχηματίζουν σε δεκάδες εικονικούς αγώνες, σε αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, το τένις, σε μηχανοκίνητους αγώνες, στις ιπποδρομίες και στις κυνοδρομίες. Οι αγώνες μπορεί να είναι εικονικοί, αλλά τα κέρδη που εξασφαλίζουν με τις προβλέψεις τους είναι 100% αληθινά.

 

Παράλληλα, τις επόμενες ημέρες, η BetFred υπόσχεται στα μέλη της που στοιχηματίζουν στα εικονικά αθλήματα, όχι μόνο κέρδη, αλλά και κάποια μοναδικά δώρα. Χάρη στο νέο διαγωνισμό της ιστοσελίδας, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν σε καθημερινή βάση δώρα τεχνολογίας, όπως ένα Blu-Ray HD 3D Player, ένα Blu-Ray Home Cinema, ένα Smart Watch, ένα laptop και ένα PS4! Και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να συμμετάσχουν σε μία ή περισσότερες από τις κληρώσεις που διοργανώνονται τις επόμενες ημέρες.

 

Αναλυτικότερα, έως τις 30 Νοεμβρίου, η BetFred θα διοργανώνει καθημερινά μια νέα κλήρωση, μοιράζοντας τα παραπάνω δώρα στους υπερτυχερούς παίχτες. Για να μπορούν να διεκδικήσουν τα δώρα, όμως, οι παίχτες θα πρέπει αρχικά να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά και έπειτα να συγκεντρώσουν λαχνούς. Κάθε ημέρα, θα κερδίζουν έναν λαχνό για κάθε 5 ευρώ που θα στοιχηματίζουν στα εικονικά αθλήματα. Έτσι, θα εξασφαλίζουν συμμετοχή για την κλήρωση της επόμενης ημέρας. Κάθε παίχτης, βέβαια, μπορεί να συγκεντρώσει καθημερινά περισσότερους από έναν λαχνούς. Παράλληλα, μπορεί να συμμετάσχει και σε περισσότερες από μία κληρώσεις, εφόσον έχει συγκεντρώσει τους απαραίτητους λαχνούς, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης ημέρας.

 

Από τις κληρώσεις θα προκύπτει ένας νικητής κάθε ημέρα, ο οποίος θα κερδίζει το δώρο που έχει ανακοινωθεί για τη συγκεκριμένη κλήρωση.

 

Δυστυχώς οι Έλληνες παίκτες του στοιχήματος δεν μπορούν να λάβουν μέρος στις κληρώσεις και να διεκδικήσουν τα δώρα αυτά διότι η BetFred δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.



Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betfred και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία