Τα στοιχήματα της Paddy Power για το Ryder Cup

Το Ryder Cup, μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του γκολφ παγκοσμίως, διεξάγεται από τις 23 έως τις 28 Σεπτεμβρίου στη Σκοτία, φέρνοντας αντιμέτωπες την ομάδα των ΗΠΑ και αυτή της Ευρώπης. Και, όπως είναι φυσικό, οι λάτρεις του γκολφ έχουν ήδη επιλέξει πλευρά, ενώ και οι παίχτες του online στοιχήματος έχουν ποντάρει τα χρήματά τους στους νικητές. Ωστόσο, η συγκεκριμένη διοργάνωση δεν έχει μεγάλη απήχηση στους παίχτες του online στοιχήματος, με αποτέλεσμα να μην προσφέρονται πολλές στοιχηματικές επιλογές σε αυτή από τις εταιρίες στοιχημάτων.

 

Ωστόσο, κάποιες από αυτές αποτελούν εξαίρεση. Και ανάμεσά τους βρίσκεται η ιστοσελίδα στοιχήματος Paddy Power, η οποία υποδέχεται το Ryder Cup με προσφορές και διαγωνισμούς (με έπαθλο εισιτήρια για τη διοργάνωση για τα μέλη της που διαμένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο), αλλά και περισσότερες επιλογές στοιχηματισμού, σε σύγκριση με τη συντριπτική πλειοψηφία των ιστοσελίδων του online στοιχήματος.

 

Η Paddy Power, λοιπόν, προσφέρει κάτι λιγότερο από δέκα αγορές στο Ryder Cup. Όπως είναι φυσικό, βέβαια, η δημοφιλέστερη είναι αυτή που αφορά στην νικήτρια ομάδα της διοργάνωσης. Σύμφωνα με τις αποδόσεις της Paddy Power, φαβορί είναι η ομάδα της Ευρώπης.

 

Επιπλέον, τα μέλη της Paddy Power μπορούν να στοιχηματίσουν στους παίχτες που θα εξασφαλίσουν τους περισσότερους πόντους για τις ομάδες τους στη διοργάνωση. Μπορούν, λοιπόν, να επιλέξουν τον παίχτη με τους περισσότερους πόντους στη διοργάνωση, ανεξάρτητα από την ομάδα στην οποία ανήκει, ή αυτόν που θα πετύχει τους περισσότερους πόντους για τις ΗΠΑ ή την Ευρώπη. Παράλληλα, μπορούν να επιλέξουν τους wildcard πόντους και τον παίχτη που θα ξεχωρίσει στη συγκεκριμένη κατηγορία.

 

Παρά το γεγονός, λοιπόν, ότι ούτε η Paddy Power δίνει στα μέλη της τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν σε ξεχωριστούς αγώνες, στο πλαίσιο του Ryder Cup, οι επιλογές τους σε μακροπρόθεσμα στοιχήματα είναι αρκετές - ειδικά σε σύγκριση με άλλες ιστοσελίδες του στοιχήματος. Έτσι, οι λάτρεις του γκολφ που επιθυμούν να στοιχηματίσουν στη διοργάνωση μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα δουν στην ιστοσελίδα της ιρλανδικής εταιρείας και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 



Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία