25.000 αν βρεις τη μπάλα στη Betsson!

"Πού είναι η μπάλα - οέο - πού είναι η μπάλα;", ρωτάει τα μέλη της η Betsson και υπόσχεται 25.000 ευρώ στο μέλος της που θα την εντοπίσει! Πρόκειται για έναν ακόμη από τους δεκάδες διαγωνισμούς που τρέχουν κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ.

 

Η Betsson, λοιπόν, ανέβασε μια φωτογραφία από ένα ποδοσφαιρικό στιγμιότυπο στην ιστοσελίδα της και ζητά από τα μέλη της να βρουν τη μπάλα. Φυσικά, αυτή έχει αφαιρεθεί μετά από επεξεργασία, οπότε οι συμμετέχοντες θα πρέπει να μαντέψουν πού βρισκόταν αυτή, πριν την επεξεργασία. Καλούνται, λοιπόν, να συμπληρώσουν τις σωστές συντεταγμένες και να πλησιάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο στη μπάλα. Ο παίχτης που θα φτάσει πιο κοντά, θα κερδίσει 25.000 ευρώ. Στην περίπτωση, ωστόσο, που δύο ή περισσότεροι παίχτες κερδίσουν, το ποσό αυτό θα μοιραστεί ανάμεσά τους.

 

Προκειμένου να μπορούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, τα μέλη της Betsson θα πρέπει να προχωρήσουν σε μια κατάθεση στο λογαριασμό τους, ύψους τουλάχιστον 50 ευρώ. Και η συγκεκριμένη κατάθεση δεν τους δίνει δικαίωμα μόνο μίας συμμετοχής καθ' όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, αλλά μίας συμμετοχής κάθε ημέρα, μέχρι και τη λήξη του Μουντιάλ, στις 13 Ιουλίου.

 

Επιπλέον, το ποσό της κατάθεσης θα πρέπει να έχει τζιραριστεί τουλάχιστον μια φορά στην ιστοσελίδα του online στοιχήματος, έως τις 14 Ιουλίου, προκειμένου ο παίχτης να μπορέσει να διεκδικήσει το ποσό των 25.000 ευρώ. Με τον τρόπο αυτό, αν έχει καταφέρει να εντοπίσει τη μπάλα στη φωτογραφία, θα δει τα 25.000 ευρώ να πιστώνονται στο λογαριασμό του.

 

Τα μέλη της Betsson, λοιπόν, δεν έχουν παρά να καταθέσουν τουλάχιστον 50 ευρώ στο λογαριασμό τους και να στοιχηματίσουν στους αγώνες που σκόπευαν. Παράλληλα, κάθε 24 ώρες, θα έχουν τη δυνατότητα να μαντεύουν πού βρίσκεται η μπάλα στη φωτογραφία, προκειμένου να διεκδικήσουν τα 25.000 ευρώ.

 

Δυστυχώς οι Έλληνες παίκτες δεν μπορούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό της Betsson μιας και η εταιρία δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Διαβάστε τις πιο πρόσφατες στοιχηματικές προσφορές ή δείτε μερικές από τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία