Κλήρωση για το Μουντιάλ από την ComeOn

H ιστοσλίδα στοιχήματος ComeOn θα προχωρήσει σε μια κλήρωση στο τέλος του Μουντιάλ, κατά την οποία 100 μέλη της θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν 100.000 ευρώ! Πρόκειται για το νέο διαγωνισμό της εταιρείας, ο οποίος ζητά από τους παίχτες του online στοιχήματος να ολοκληρώσουν κάποιες δοκιμασίες, προκειμένου να κερδίσουν λαχνούς για τη μεγάλη κλήρωση.

 

Αυτό που ζητά ουσιαστικά η εταιρεία από τα μέλη της που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό και στην κλήρωση είναι να στοιχηματίσουν σε συγκεκριμένα σημεία, ολοκληρώνοντας έτσι κάποιες δοκιμασίες. Καθεμία από αυτές τις δοκιμασίες θα εξασφαλίσει έναν αριθμό λαχνών στους παίχτες που θα τις ολοκληρώσουν και όσο περισσότερους συγκεντρώσουν τόσες περισσότερες πιθανότητες θα έχουν να δουν το όνομά τους ανάμεσα στους νικητές της κλήρωσης.

 

Αναλυτικότερα, οι προκλήσεις αυτές ξεκίνησαν παράλληλα με το Μουντιάλ και οι εναπομείνασες έχουν ως εξής:

 

  • 18 Ιουνίου: Τοποθέτηση παρολί σε νίκη Ολλανδίας, Ισπανίας και Κροατίας (4 λαχνοί)
  • 22 Ιουνίου: Τοποθέτηση παρολί σε οποιαδήποτε παιχνίδια της ημέρας (10 λαχνοί)
  • 27 Ιουνίου: Τοποθέτηση οποιουδήποτε στοιχήματος σε απόδοση τουλάχιστον 1.80 (10 λαχνοί)
  • 3 Ιουλίου: Τοποθέτηση οποιουδήποτε στοιχήματος, σε απόδοση τουλάχιστον 3.00 (25 λαχνοί)
  • 11 Ιουλίου: Τοποθέτηση στοιχήματος αξίας τουλάχιστον 25 ευρώ, στο ακριβές σκορ του τελικού (50 λαχνοί)

 

Ολοκληρώνοντας, λοιπόν, τις παραπάνω δοκιμασίες, οι παίχτες θα έχουν τη δυνατότητα να συγκεντρώσουν ακόμη και 100 λαχνούς για την κλήρωση της 13ης Ιουλίου. Ωστόσο, καθεμία από τις προκλήσεις αυτές απαιτεί και κάποιες επιπλέον προϋποθέσεις, όπως ο ελάχιστος στοιχηματισμός 10 ευρώ στην καθεμία, η εξαίρεση των συστημάτων χαμηλής απόδοσης και της αγοράς του ασιατικού χάντικαπ. Όσοι τα καταφέρουν, πάντως, θα συμμετάσχουν με περισσότερους ή λιγότερους λαχνούς στη μεγάλη κλήρωση και θα έχουν την ευκαιρία να αποτελέσουν έναν από τους 100 τυχερούς που θα κερδίσουν 1.000 ευρώ έκαστος.

Η ComeOn ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων λόγω της ποικιλίας της σε αθλήματα,στοιχήματα,διοργανώσεις αλλά και παιχνίδια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Comeon και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Comeon ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία