Μοιράζει ανταμοιβές έως το τέλος του 2017 η στοιχηματική εταιρεία Interwetten

Αν και βρισκόμαστε εν μέσω της εορταστικής περιόδου και διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του 2017, η αγωνιστική δράση στα γήπεδα του κόσμου είναι έντονη. Για παράδειγμα, σήμερα διεξάγονται οι αγώνες της Premier League στο πλαίσιο της Boxing Day, το Coppa Italia στο ποδόσφαιρο συνεχίζεται, ενώ τις επόμενες ημέρες οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στο τένις, το χόκεϊ επί πάγου και σε άλλα αθλήματα.

Όσοι στοιχηματίζουν σταθερά μέσω της στοιχηματικής εταιρείας Interwetten, μάλιστα, μπορούν να τοποθετήσουν αρκετά στοιχήματα και να διεκδικήσουν παράλληλα με τα κέρδη και μια σειρά ανταμοιβών, χάρη στη νέα της προσφορά. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει έως την 1η Ιανουαρίου του 2018 και μπορεί να αποφέρει στοιχήματα χωρίς ρίσκο, μα και άλλα πλούσια δώρα!

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της Interwetten

Στην προσφορά μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της Interwetten, είτε στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο είτε σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα πριν λήξει η διορία. Αναλυτικότερα, θα πρέπει πρώτα να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά και έπειτα να τοποθετήσουν στοιχήματα συγκεκριμένης συνολικής αξίας.

Ανεξάρτητα από το πού θα στοιχηματίσουν και το ποια μορφή ή αξία θα έχει κάθε στοίχημά τους, οι παίχτες θα πρέπει να πιάσουν έναν από τους τρεις στόχους: τα στοιχήματα συνολικής αξίας 200 ευρώ, 500 ευρώ ή 1.000 ευρώ. Εφόσον τα καταφέρουν, θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο ανάλογης αξίας και θα συμμετάσχουν αυτόματα στη μεγάλη κλήρωση της Πρωτοχρονιάς.

 

Οι ανταμοιβές της προσφοράς

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα εξασφαλίσουν αυτόματα ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, ανεξάρτητα από το αν θα χάσουν ή θα κερδίσουν. Κάθε στοίχημα θα έχει αξία ίση με το 10% του ποσού που στοιχημάτισαν στο πλαίσιο της προσφοράς, έως ένα συγκεκριμένο ποσό.

Παράλληλα, κάθε παίχτης θα κερδίσει και έναν λαχνό για τη μεγάλη κλήρωση που θα πραγματοποιήσει η στοιχηματική εταιρεία Interwetten την Πρωτοχρονιά. Από αυτή την κλήρωση θα προκύψουν 10 νικητές, οι οποίοι θα μοιραστούν τα εξής δώρα: δύο iPhone 8, δύο Nintendo Switch και έξι επίσημες μπάλες Μουντιάλ Telstar 18.

Eννοείται πως μέρος στην κλήρωση μπορούν να λάβουν και όσοι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος το επιθυμούν, καθώς η Ιnterwetten εδώ και λίγα χρόνια ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία