Διαγωνισμός με έπαθλα 30.000 ευρώ στη BetFred

H στοιχηματική εταιρία BetFred διεξάγει ένα νέο διαγωνισμό στο ποδόσφαιρο, ο οποίος θα διαρκέσει έως και στις 28 Μαΐου 2016 (ημερομηνία ολοκλήρωσης της επόμενης σεζόν της Premier League) και προσφέρει στους παίχτες την ευκαιρία να διεκδικήσουν δώρα συνολικής αξίας 30.000 ευρώ.

 

Πρόκειται για μια σειρά μηνιαίων κληρώσεων, στις οποίες θα συμμετέχουν όσοι παίχτες στοιχηματίζουν στους ποδοσφαιρικούς αγώνες της Premier League. Και, κάθε μήνα, οι κληρώσεις αυτές θα χαρίζουν ένα πλήθος δώρων, όπως μια αυθεντική ποδοσφαιρική φανέλα, δωροεπιταγές για την Amazon, εισιτήρια για τις ιπποδρομίες και άλλα gadgets. Στο τέλος του διαγωνισμού, μάλιστα, θα κληρωθούν εισιτήρια για τον τελικό του Euro 2016, μια τηλεόραση 55 ιντσών, ένα Macbook Air και ένα iPhone.

 

Κάθε μήνα, λοιπόν, θα προκύπτουν τρεις νικητές από τις κληρώσεις. Για να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε αυτές, οι παίχτες δεν έχουν παρά να δηλώσουν συμμετοχή στον διαγωνισμό (έως και στις 30 Σεπτεμβρίου) και να ξεκινήσουν να στοιχηματίζουν στους αγώνες της Premier League. Για κάθε 5 ευρώ που στοιχηματίζουν θα κερδίζουν και έναν λαχνό για την κλήρωση του μήνα, διεκδικώντας τα δώρα του διαγωνισμού.

 

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό δίνει κάθε στοίχημα στο ποδόσφαιρο, ανεξάρτητα από το αν είναι μονό ή παρολί ή από το σε ποια στοιχηματική αγορά έχει τοποθετηθεί. Η BetFred, μάλιστα, θα ανακοινώνει τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα και έναν αγώνα, ο οποίος θα προσφέρει τους διπλάσιους λαχνούς σε όσους στοιχηματίζουν τουλάχιστον 5 ευρώ σε αυτόν. Ο μόνος περιορισμός αφορά στον μέγιστο αριθμό λαχνών που μπορεί να αποφέρει κάθε στοίχημα. Ο αριθμός αυτός είναι 20 λαχνοί (δηλαδή, στοίχημα 100 ευρώ) για κάθε απλό αγώνα και 40 λαχνοί για κάθε αγώνα που προσφέρει διπλάσιους λαχνούς.

 

Χάρη σε αυτόν τον διαγωνισμό, λοιπόν, τα μέλη της BetFred θα είναι σε θέση να διεκδικούν κάθε μήνα, όχι μόνον κέρδη από τις προβλέψεις τους στο ποδόσφαιρο, αλλά και μικρότερα ή μεγαλύτερα δώρα – με αποκορύφωμα την τελευταία κλήρωση του διαγωνισμού, η οποία θα μπορεί να τους αποφέρει έως και εισιτήρια για τον τελικό του Euro 2016.Είναι ένας  διαγωνισμός που ελάχιστες στοιχηματικές εταιρίες  μπορούν να  προσφέρουν !

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betfred και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία