Διαγωνισμός με πλούσια δώρα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten

Τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Interwetten έχουν στη διάθεσή τους αρκετές ενδιαφέρουσες προσφορές, που επιτρέπουν σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα ή μεταφέρουν χρήματα στον λογαριασμό τους να διεκδικούν κάποιες ανταμοιβές. Η νέα προσφορά της εταιρίας, όμως, υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες μέσω ενός διαγωνισμού, ο οποίος δεν απαιτεί από τους παίχτες ανταλλάγματα που εμπεριέχουν ρίσκο.

Αναλυτικότερα, ο νέος διαγωνισμός της Interwetten υπόσχεται να μοιράσει πλούσια δώρα στους τυχερούς που θα προκύψουν μέσω κλήρωσης. Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να εγγραφούν και να απαντήσουν σε μια ερώτηση αθλητικού περιεχομένου.

 

Τα έπαθλα του διαγωνισμού της Interwetten

Οι νικητές που θα προκύψουν από την κλήρωση του διαγωνισμού θα κερδίσουν ένα από τα αρκετά δώρα που μοιράζει η Interwetten. Το κορυφαίο δώρο είναι ένα iPhone XS Max, ενώ οι τυχεροί παίχτες μπορούν να κερδίσουν και προπληρωμένες κάρτες συγκεκριμένης αξίας, καθώς και τσάντες με αναμνηστικά δώρα της Interwetten. Συνολικά, θα προκύψουν 47 νικητές από τον διαγωνισμό, μετά την κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαρτίου.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στον διαγωνισμό

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του διαγωνισμού είναι ότι οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν δεν χρειάζεται να ρισκάρουν το παραμικρό ποσό από τον λογαριασμό τους. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να εγγραφούν στην προσφορά, έως τις 24 Μαρτίου, να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και να απαντήσουν σωστά σε μια ερώτηση αθλητικού περιεχομένου. Η ερώτηση είναι η εξής: Ποια ομάδα έχει τις περισσότερες κατακτήσεις στην ιστορία του Champions League/Κυπέλλου Πρωταθλητριών;

Εφόσον, λοιπόν, δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή και απαντήσουν σωστά στην παραπάνω ερώτηση, τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Interwetten θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην κλήρωση και να διεκδικήσουν ένα από τα πλούσια δώρα του διαγωνισμού.

Τέλος να συμπληρώσουμε πως και οι Έλληνες μπορούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό καθώς η Interwetten ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία