Δύο προσφορές στο ποδόσφαιρο για σήμερα από τη Sportingbet

Αν και σήμερα είναι Δευτέρα, μια από τις φτωχές ημέρες στο στοίχημα, οι παίχτες που επιθυμούν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους μπορούν να βρουν κάποιες ευκαιρίες που μπορούν να εκμεταλλευτούν. Πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, όπως η ελληνική Superleague και η ισπανική Primera Division, άλλωστε, συνεχίζονται και σήμερα, με αγώνες όπως αυτός ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Πλατανιά ή αυτός ανάμεσα σε Γρανάδα και Λας Πάλμας.

 

Τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet, μάλιστα, που θα στοιχηματίσουν στους παραπάνω αγώνες μπορούν να συμμετάσχουν σε δύο σχετικές προσφορές και να διεκδικήσουν είτε ένα μπόνους είτε μια επιστροφή χαμένων χρημάτων.

 

Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα του Λεβαδειακού με τον Πλατανιά θα μπορούν να προσθέσουν ένα bonus στα κέρδη που θα εξασφαλίσουν από κάθε νικητήριο στοίχημα. Στην προσφορά συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες αγορές, καθώς και τα παρολί. Στην περίπτωση των παρολί, όμως, τα δελτία θα πρέπει να συμπεριλαμβάνουν αποκλειστικά αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Αντίστοιχα, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα της Γρανάδα με τη Λας Πάλμας θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο. Η Sportingbet, άλλωστε, υπόσχεται να επιστρέψει τα χρήματα που θα χάσουν ορισμένα μέλη της, αν καταλογιστεί πέναλτι στον αγώνα. Σε αυτή την περίπτωση, θα επιστραφούν έως και 100 ευρώ σε όσους παίχτες έχουν τοποθετήσει στοιχήματα σε επιλεγμένες αγορές και έχουν χάσει. Οι αγορές που συμμετέχουν είναι αυτές του ακριβούς σκορ, του νικητή αγώνα και over/under, του σκορ πρώτου ημιχρόνου, του σκορ δεύτερου ημιχρόνου και του λεπτού πρώτου γκολ. Τέλος, και σε αυτή την προσφορά συμμετέχουν μόνον όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν όσοι συμμετάσχουν στις δύο προσφορές, τέλος, θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα και θα έχουν τη μορφή μπόνους. Αυτό σημαίνει ότι απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

 

Στην ελληνική Superleague και στην ισπανική Primera Division μπορούν να στοιχηματίσουν και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος μιας και η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία