Δύο προσφορές της Sportingbet για το Πλατανιάς-Καλλονή

Η αυλαία της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας πέφτει απόψε με τον αγώνα ανάμεσα σε Πλατανιά και Καλλονή και τα μέλη της στοιχηματκής εταιρίας Sportingbet που σκοπεύουν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στον εν λόγω αγώνα μπορούν να εκμεταλλευτούν όχι μία, αλλά δύο σχετικές προσφορές. Πρόκειται για ένα bonus που θα προστεθεί στα πιθανά κέρδη κάθε παίχτη, αλλά και για μια επιστροφή χρημάτων που δικαιούνται όσοι στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγορές και χάσουν.

 

Αναλυτικότερα, η πρώτη προσφορά θα αυξήσει τα κέρδη των παιχτών κατά 5%. Σε αυτή μπορούν να συμμετέχουν όσοι τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα. Με λίγα λόγια, τα κέρδη κάθε σωστής πρόβλεψης θα αυξηθούν κατά 5%. Στην προσφορά δε μπορούν να συμμετάσχουν, όμως, όσοι στοιχηματίσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Από την άλλη, μπορούν να συμμετάσχουν όσοι τοποθετήσουν ένα παρολί. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, θα πρέπει όλοι οι αγώνες που περιλαμβάνει να λήγουν σήμερα, έως και τα μεσάνυχτα.

 

Η δεύτερη προσφορά, από την άλλη, υπόσχεται επιστροφή χρημάτων, έως και 100 ευρώ, σε όσους στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγορές - και πάλι πριν την έναρξη του αγώνα - και χάσουν. Οι αγορές που συμμετέχουν σε αυτή την προσφορά είναι οι εξής: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ.

 

Προκειμένου, όμως, η Sportingbet να επιστρέψει τα χρήματα που θα χάσουν όσοι στοιχηματίσουν στις παραπάνω αγορές, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο που ανακοίνωσε, όσον αφορά στην εξέλιξη του αγώνα. Το σενάριο αυτό θέλει την Καλλονή να κερδίζει τον Πλατανιά, χωρίς να δέχεται γκολ. Μόνο αν επαληθευθεί, θα προχωρήσει σε επιστροφή των χαμένων χρημάτων η Sportingbet.

 

Τα χρήματα που θα κερδίσουν οι παίχτες, λόγω των παραπάνω προσφορών, τέλος, θα λογίζονται ως bonus, γεγονός που σημαίνει πως δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνο αφού τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet που συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα και εκτός από στοιχήματα προσφέρει και παιχνίδια όπως καζίνο,πόκερ,τάβλικαι πολλά άλλα!

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία