Αύξηση της αξίας των παρολί στη Βet365

Oι επόμενες δύο ημέρες παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον, ειδικά για όσους παίχτες προτιμούν να στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση: το Champions League. Τέσσερις επαναληπτικοί αγώνες φέρνουν αντιμέτωπες κάποιες από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και δίνουν στους παίχτες την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, τοποθετώντας τις προβλέψεις τους σε μονά ή παρολί στοιχήματα.

Όσοι αποφασίσουν να αντιμετωπίσουν το αυξημένο ρίσκο που φέρνουν τα παρολί, μάλιστα, μπορούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της Bet365 και να αυξήσουν την αξία τους, διεκδικώντας ακόμη περισσότερα κέρδη.

 

Παρολί ενισχυμένης αξίας

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους για τους αγώνες του Champions League αυτής της εβδομάδας και να σχηματίσουν παρολί σε επιλεγμένες αγορές. Και, εφόσον κερδίσουν, στα κέρδη που θα δικαιούνται με βάση τις αποδόσεις θα προσθέσουν και το πριμ της Bet365.

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων υπόσχεται να αυξήσει τα πιθανά κέρδη, μέσω του πριμ, εφόσον οι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί. Αν, μάλιστα, συμπεριλάβουν ακόμη περισσότερους αγώνες στο παρολί τους, πέρα από αυτούς του Champions League (στην προσφορά συμμετέχουν επιπλέον οι αγώνες του Europa League, αλλά και αυτοί των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, που επιστρέφουν τις επόμενες ημέρες), η αξία των παρολί τους μπορεί ακόμη και να διπλασιαστεί!

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά

Για να δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να σχηματίσουν ένα παρολί τουλάχιστον τριών σημείων στους επερχόμενους αγώνες του παρολί. Όσο περισσότερα σημεία επιλέξουν, μάλιστα, τόσο περισσότερο θα αυξηθεί η αξία των παρολί τους.

Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν το στοίχημά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα και να επιλέξουν μία από τις αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά: αυτή του τελικού αποτελέσματος και αυτή του τελικού αποτελέσματος και GG/NG. Και, φυσικά, για να αυξηθούν τα πιθανά τους κέρδη, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά σε κάθε σημείο.

Τέλος, δε θα πρέπει να κλείσουν τα στοιχήματά τους πρόωρα, μέσω της υπηρεσίας cash out στοιχημάτων. Εξαίρεση αποτελεί το μερικό cash out, αρκεί τα ανοιχτά στοιχήματα να είναι τρία ή περισσότερα.

 

Το ύψος του πριμ

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν ένα παρολί τουλάχιστον τριών σημείων στους επερχόμενους αγώνες του Champions League θα μπορέσουν να αυξήσουν την αξία των κερδών τους κατά 5%. Αντίστοιχα, όσοι τοποθετήσουν ένα παρολί τεσσάρων σημείων θα την αυξήσουν κατά 10%. Και όσοι προσθέσουν ακόμη περισσότερους αγώνες (από αυτούς που συμμετέχουν στην προσφορά) θα μπορούν να διεκδικήσουν αύξηση των πιθανών κερδών τους, ακόμη και κατά 100%!

Τα επιπλέον χρήματα δε θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και θα απαιτούν τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν.

Τέλος το μπόνους αυτό μπορούν να το διεκδικήσουν και οι Έλληνες παίχτες στοιχημάτων μιας και η Bet365 ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία