Ενισχυμένα κέρδη στα παρολί μπάσκετ της Bet365

Οι παίχτες του στοιχήματος έχουν σήμερα και αύριο την ευκαιρία να τοποθετήσουν αρκετές προβλέψεις στο μπάσκετ. Εκτός από τις μικρότερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, άλλωστε, διεξάγεται το επόμενο διήμερο και η Euroleague, η οποία επιφυλάσσει συγκινήσεις, θέαμα και κέρδη, μέσω οχτώ διαφορετικών αγώνων.

Όπως είναι φυσικό, όσοι παίχτες θέλουν να στοιχηματίσουν στους σημερινούς και αυριανούς αγώνες της Euroleague μπορούν να τοποθετήσουν και παρολί, συνδυάζοντας τις προβλέψεις τους. Με τον τρόπο αυτό, αυξάνεται μεν το ρίσκο, αλλά αυξάνονται κατακόρυφα και τα κέρδη που μπορούν να διεκδικήσουν. Και, χάρη και στην προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Bet365, τα κέρδη αυτά μπορούν να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο.

 

Αύξηση κερδών στα νικητήρια παρολί

Η σημερινή προσφορά της Bet365 υπόσχεται να αυξήσει τα κέρδη των νικητήριων παρολί που θα τοποθετηθούν σήμερα στους αγώνες της Euroleague. Η αύξηση των πιθανών κερδών θα πραγματοποιηθεί, χάρη στην ανταμοιβή που υπόσχεται η ιστοσελίδα στα τυχερά μέλη της.

Όσα περισσότερα σημεία περιέχει ένα παρολί του μπάσκετ, μάλιστα, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ανταμοιβή, αν τελικά κερδίσει. Η Bet365 υπόσχεται να αυξήσει τα πιθανά κέρδη έως και κατά 30% για όσους στοιχηματίσουν σε όλους τους αγώνες της Euroleague. Όσοι θελήσουν να συμπεριλάβουν κι άλλους αγώνες κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και συμπεριλάβουν και αναμετρήσεις των επόμενων ημερών, μάλιστα, μπορούν να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη έως και κατά 50%.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά

Για να δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά και αύξηση των πιθανών κερδών τους, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα παρολί, σήμερα ή αύριο, στους αγώνες της Euroleague. Το παρολί θα πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον δύο σημεία, να έχει τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα και να αφορά στις επιλεγμένες αγορές της προσφοράς: το χάντικαπ διπλής επιλογής και τα συνολικά διπλής επιλογής.

Τέλος, όσοι τοποθετήσουν παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά, δε θα πρέπει να προχωρήσουν σε cash out στοιχημάτων, αν θέλουν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη. Ωστόσο, μπορούν να πραγματοποιήσουν μερικό cash out, αλλά τα πιθανά κέρδη τους θα μειωθούν.

 

Το ύψος των ανταμοιβών

Στο πλαίσιο της προσφοράς της, λοιπόν, η Bet365 υπόσχεται να ανταμείψει τα μέλη της, αυξάνοντας ως εξής τα κέρδη των νικητήριων παρολί στη Euroleague: κατά 5% τα παρολί δύο σημείων, κατά 7,5% αυτά των τριών σημείων, κατά 10% των τεσσάρων, κατά 15% των πέντε, κατά 20% των έξι, κατά 25% των εφτά και κατά 30% των οχτώ σημείων. Τα επιπλέον κέρδη, τέλος, δε θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη, καθώς πρέπει πρώτα να τζιραριστεί η αξία τους, σύμφωνα με τους όρους των προσφορών της Bet365.

Η εταιρία στοιχημάτων Bet365 αυξάνει την αξία των παρολί σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις όπως το Champions League.

Η Bet365 ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και θεωρείται από τις κορυφαίες του χώρου.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία