Δύο προσφορές από τη Sportingbet για το ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε την Κράσνονταρ, στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League, και τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Sportingbet έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν σε διαφορετικές αγορές και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, τα οποία θα έρθουν με υψηλό ή χαμηλό ρίσκο – ανάλογα με τις επιλογές τους. Χάρη σε δύο προσφορές που ανακοίνωσε η ιστοσελίδα, όμως, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα έχουν τη δυνατότητα είτε να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη είτε να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τα στοιχήματά τους.

 

Η πρώτη από αυτές τις προσφορές είναι ένα μπόνους 5%, το οποίο θα προστεθεί στα κέρδη κάθε παίχτη που θα τοποθετήσει τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές του αγώνα. Για να συμμετέχει κάθε στοίχημα στην προσφορά, θα πρέπει να τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν και όσοι τοποθετούν παρολί – αρκεί όλα τα σημεία τους να αφορούν σε αγώνες που διευθετούνται σήμερα, έως και τα μεσάνυχτα.

 

Η δεύτερη προσφορά, από την άλλη, μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού, χάρη στην επιστροφή χαμένων χρημάτων που υπόσχεται. Το ποσό της επιστροφής μπορεί να αγγίξει έως και τα 100 ευρώ και θα δοθεί στους παίχτες μόνον αν ο Ρόμπερτ Μακ του ΠΑΟΚ σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα. Στην περίπτωση που το σενάριο αυτό επαληθευθεί, οι παίχτες που έχουν στοιχηματίσει σε επιλεγμένες αγορές, πριν την έναρξη του αγώνα, και έχουν χάσει, θα λάβουν πίσω τα χρήματά τους. Οι αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά είναι αυτές του ακριβούς σκορ, του νικητή αγώνα και over/under, του σκορ πρώτου ημιχρόνου, του σκορ δεύτερου ημιχρόνου και του λεπτού πρώτου γκολ.

 

Τα χρήματα του στοιχηματικού μπόνους  ή της επιστροφής θα πιστωθούν την επόμενη εργάσιμη ημέρα στους λογαριασμούς των δικαιούχων και δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνον αφότου τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet που συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και καλύπτει στοιχηματικά διοργανώσεις και πρωταθλήματα από όλο τον κόσμο.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία