Προσφορές της Sportingbet σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Η Sportingbet καλύπτει σήμερα το σύνολο των αγώνων που πραγματοποιούνται, ειδικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις των εξαιρετικά δημοφιλών ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Σήμερα, άλλωστε, επανέρχεται η Serie A στα ιταλικά γήπεδα ποδοσφαίρου, ενώ συνεχίζεται η Euroleague στα παρκέ του μπάσκετ.

 

Η εταιρία στοιχημάτων Sportingbet, μάλιστα, έχει ανακοινώσει και δύο προσφορές σε όσα μέλη της στοιχηματίσουν σε επιλεγμένους αγώνες των δύο διοργανώσεων: στο Νάπολι-Ίντερ της Serie A και στο Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός της Euroleague.

 

Στον αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα σε Νάπολι και Ίντερ, οι παίχτες μπορούν να προσθέσουν ένα μπόνους 5% στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος. Η προσφορά ισχύει για κάθε διαθέσιμη αγορά, αλλά μόνον για όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα. Παράλληλα, ισχύει και για τα παρολί που θα τοποθετήσουν οι παίχτες, αρκεί να αποτελούνται αποκλειστικά από αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Αντίστοιχα, στον αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκό, η Sportingbet υπόσχεται μια επιστροφή χαμένων χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Οι παίχτες θα πρέπει και σε αυτή την περίπτωση να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν ξεκινήσει ο αγώνας και να επιλέξουν μία από τις αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά – αυτές του χάντικαπ αγώνα, χάντικαπ ημιχρόνου και χάντικαπ πρώτης περιόδου. Τέλος, για να προχωρήσει στην επιστροφή των χαμένων χρημάτων, η Sportingbet απαιτεί να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Σίνγκλετον να σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σε αντίθετη περίπτωση, δε θα ενεργοποιηθεί η προσφορά.

 

Όσοι παίχτες, τέλος, εκμεταλλευτούν μία (ή και τις δύο) από τις προσφορές της Sportingbet και εξασφαλίσουν τα χρήματα του στοιχηματικού μπόνους ή της επιστροφής θα πρέπει να κάνουν υπομονή έως την επόμενη εργάσιμη ημέρα, προκειμένου να τα δουν να μεταφέρονται στον λογαριασμό τους. Τα χρήματα, όμως, θα έχουν τη μορφή bonus, κάτι που σημαίνει πως δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, προτού ολοκληρωθεί η διαδικασία τζιραρίσματος της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Και χτες πρωτομηνιά η Sportingbet ανακοίνωσε μπόνους στα κέρδη για το ποδόσφαιρο και επιστροφή χρημάτων για το μπάσκετ.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και δέχεται καθημερινά πάνω από 1 εκατομμύριο στοιχήματα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία