Προσφορές στο Champions League από τη Sportingbet

Το αποψινό πρόγραμμα του Champions League περιλαμβάνει δύο άκρως ενδιαφέροντες αγώνες για την φάση των 16 της διοργάνωσης. Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Γάνδη και Βόλφσμπουργκ και σε αυτόν ανάμεσα σε Ρόμα και Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίοι αποτελούν και το αντικείμενο δύο προσφορών που ανακοίνωσε για τα μέλη της η ιστοσελίδα στοιχήματος Sportingbet.

 

Η πρώτη από αυτές τις προσφορές υπόσχεται επιστροφή των χαμένων χρημάτων σε όσους παίχτες στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγορές του Γάνδη-Βόλφσμπουργκ και προβλέψουν λάθος. Πρόκειται για επιστροφή έως και 100 ευρώ, την οποία θα δικαιούνται όσοι παίχτες στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα στις εξής αγορές: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ.

 

Επιπλέον, για να προχωρήσει στην επιστροφή των χαμένων χρήματων, η Sportingbet απαιτεί να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει να σημειώνονται τουλάχιστον 4 γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σε αντίθετη περίπτωση, η προσφορά θα ακυρωθεί.

 

Η δεύτερη προσφορά, από την άλλη, υπόσχεται αύξηση των κερδών που θα εξασφαλίσουν όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα της Ρόμα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αναλυτικότερα, όσοι παίχτες τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές του αγώνα θα προσθέσουν στα κέρδη τους ένα μπόνους 5%. Για να δικαιούνται το bonus, βέβαια, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Και για καθένα από τα στοιχήματά τους που θα κερδίσουν θα λάβουν αυξημένα κέρδη, κατά 5%.

 

Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν οι παίχτες από τις δύο προσφορές, τέλος, θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα και θα έχουν τη μορφή μπόνους.Το τελευταίο σημαίνει πως απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές (σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 κα άνω), πριν απελευθερωθούν προς ανάληψη.

Χτες για τον ίδιο σκοπό αγωνίστηκαν η Παρί Σεν Ζερμέν με την Τσέλσι και η Μπενφίκα με τη Ζενίτ και η Sportingbet ανακοίνωσε δύο προσφορές για τους αγώνες.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας είναι αγγλικής καταγωγής και θεωρείται από τις γνωστές του χώρου.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία