Ενίσχυση των παρολί στην στοιχηματική εταιρεία Novibet

Η στοιχηματική εταιρεία Novibet καλύπτει ένα πλήθος αθλημάτων, διοργανώσεων και γεγονότων, με αποτέλεσμα τα μέλη της να έχουν εκατοντάδες επιλογές καθημερινά, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Πολλές φορές, τα διαθέσιμα στοιχήματα είναι ιδανικά και για συνδυασμό σε παρολί, τα οποία μπορούν να αποφέρουν από τη φύση τους περισσότερα κέρδη.

Βέβαια, σε ένα παρολί, το ρίσκο είναι από τη φύση του αυξημένο, καθώς απαιτούνται περισσότερες σωστές προβλέψεις, προκειμένου να αποφέρουν οποιοδήποτε κέρδος. Το ρίσκο, βέβαια, πολλές φορές αξίζει και αυτό ακριβώς ενισχύεται από τη νέα προσφορά** της Novibet που υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση των πιθανών κερδών.

 

Price Boost σε όλα τα παρολί

Η νέα αυτή προσφορά** υπόσχεται να ενισχύσει τα πιθανά κέρδη των παρολί που θα τοποθετούν στο εξής τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Novibet σε οποιοδήποτε άθλημα και οποιοδήποτε αγώνα. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα και να καταφέρουν να κερδίσουν. Με τον τρόπο αυτό, ανάλογα με τον αριθμό σημείων που θα έχουν συμπεριλάβει στο παρολί, τα πιθανά τους κέρδη θα ενισχυθούν αυτόματα, έως και κατά 100%!

 

Τα παρολί που συμμετέχουν

Για να δικαιούνται ενίσχυση των πιθανών κερδών τους, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί που να αποτελείται από τουλάχιστον τρία σημεία, σε οποιοδήποτε άθλημα και σε οποιοδήποτε αγώνα, πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκειά του. Βασική προϋπόθεση, όμως, είναι να επιλεγούν συγκεκριμένες στοιχηματικές αγορές (αποτέλεσμα αγώνα, over/under, χάντικαπ) τα σημεία που θα έχουν επιλέξει να συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω.

Έπειτα, το μόνο που έχουν να περιμένουν είναι να κερδίσουν, εφόσον βέβαια προβλέψουν σωστά σε όλα τα σημεία που θα έχουν συμπεριλάβει. Εφόσον κερδίσουν, τα ενισχυμένα κέρδη θα πιστωθούν αυτόματα στον λογαριασμό τους και θα έχουν στο σύνολό τους τη μορφή μετρητών. Αυτή η τελευταία λεπτομέρεια σημαίνει πως δεν είναι απαραίτητο να τζιράρουν την αξία των επιπλέον κερδών και πως θα μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψή τους.

 

Ενίσχυση ανάλογη με τα σημεία του παρολί

Κάθε παρολί, τέλος, θα δικαιούται ενίσχυση των πιθανών κερδών, ανάλογα με τα σημεία που περιέχει. Για παράδειγμα, το μικρότερο παρολί που συμμετέχει στην προσφορά**, αυτό των τριών σημείων, μπορεί να αποφέρει ενίσχυση 5% επί των κερδών. Παράλληλα, ένα παρολί 6 σημείων μπορεί να αποφέρει ενίσχυση 20%, ένα παρολί 10 σημείων ενίσχυση 60% και ένα παρολί 14 και άνω σημείων ενίσχυση 100%. Και, σε κάθε περίπτωση, τα επιπλέον κέρδη θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

H Novibet εντάχθηκε στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας τον Δεκέμβριο του 2012 όποτε και έλαβε την απαραίτητη άδεια λειτουργίας.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία