Μπασκετικό bonus 5% από τη Sportingbet

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, σε έναν ελληνικό εμφύλιο που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της φάσης των 16 της Euro League και η στοιχηματική εταιρία Sportingbet ανακοινώνει μια ενδιαφέρουσα προσφορά για όσους στοιχηματίσουν στον αγώνα.

 

Οι παίχτες, λοιπόν, που θα συμπεριλάβουν έστω μια αγορά του αγώνα στο κουπόνι τους θα δικαιούνται ένα μπόνους  5% στα κέρδη που θα αποφέρει το εν λόγω κουπόνι. Στην προσφορά συμπεριλαμβάνονται όλες οι στοιχηματικές αγορές του αγώνα (και το live στοίχημα) και οι παίχτες μπορούν να τον συνδυάσουν με άλλα στοιχήματα, αρκεί αυτά να διευθετηθούν την ίδια ημέρα.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα και εκτός από την μεγάλη ποικιλία της σε στοιχήματα προσφέρει και παιχνίδια όπως καζίνο,πόκερ αλλά και ξεχωριστή ενότητα παιχνιδιών με πολλές επιλογές.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία