Δύο προσφορές της Sportingbet για το Ελλάδα-Κροατία

Η Ελλάδα και η Κροατία θα λύσουν απόψε στις 9 το βράδυ τις διαφορές τους για την πρωτιά του ομίλου και, όπως είναι φυσικό, οι παίχτες του online στοιχήματος μπορούν να στοιχηματίσουν σε δεκάδες πτυχές του αγώνα, διεκδικώντας μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Παράλληλα, βέβαια, μπορούν να εκμεταλλευτούν και ένα πλήθος προσφορών που αφορούν στην αποψινή αναμέτρηση. Άλλωστε, οι αγώνες του Μουντομπάσκετ - και ειδικά της εθνικής μας - αποτελούν συχνά αντικείμενο προσφορών, σε δεκάδες online στοιχηματικές εταιρίες.

 

Μία από αυτές τις εταιρίες στοιχημάτων είναι και η Sportingbet, η οποία ανακοίνωσε όχι μία, αλλά δύο προσφορές για τον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Ελλάδα και Κροατία. Και, χάρη σε αυτές, οι παίχτες που θα προβλέψουν σωστά θα μπορέσουν να αυξήσουν τα κέρδη τους, ενώ αυτοί που θα προβλέψουν λάθος θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν πίσω τα χρήματά τους.

 

Η πρώτη προσφορά αφορά στους παίχτες που θα συμπεριλάβουν τουλάχιστον μια στοιχηματική αγορά του αγώνα στο δελτίο τους και θα κερδίσουν. Εφόσον, λοιπόν, σε κάποιο δελτίο υπάρχει τουλάχιστον μια στοιχηματική αγορά του Ελλάδα-Κροατία, τα κέρδη που θα προκύψουν από αυτό θα αυξηθούν κατά 5%. Στη συγκεκριμένη προσφορά συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα (εκτός από τα live), αλλά και τα παρολί - αρκεί όλοι οι αγώνες του δελτίου να διευθετούνται έως απόψε τα μεσάνυχτα.

 

Η δεύτερη προσφορά αφορά στους παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε συγκεκριμένες αγορές του αγώνα και χάσουν. Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στο χάντικαπ του αγώνα, στο χάντικαπ του ημιχρόνου ή στο χάντικαπ της πρώτης περιόδου και χάσουν, θα λάβουν πίσω τα χαμένα τους χρήματα, αρκεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να πετύχει τρία ή περισσότερα τρίποντα. Το ποσό που θα τους επιστραφεί θα είναι ίσο με αυτό που έχασαν, αλλά δε μπορεί να ξεπερνά τα 100 ευρώ. Τέλος, και σε αυτή την προσφορά δε συμμετέχουν τα live στοιχήματα.

 

Σε κάθε περίπτωση, τέλος, τα χρήματα που θα πιστωθούν στο λογαριασμό των παιχτών θα έχουν τη μορφή μπόνους, γεγονός που σημαίνει ότι δε θα μπορούν να προχωρήσουν σε ανάληψή τους, παρά μόνο αφού τα στοιχηματίσουν επί πέντε φορές, σε σημεία απόδοσης τουλάχιστον 1.50.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία