Δύο προσφορές της Sportingbet για το Ρόμα-Μπάγερν

Η Ρόμα υποδέχεται απόψε στις 21:45 την Μπάγερν, σε έναν ακόμη αγώνα του Champions League που είναι ιδανικός για προσφορές. Και η εταιρία στοιχήματος Sportingbet δε χάνει την ευκαιρία και ανακοινώνει όχι μία, αλλά δύο προσφορές για τα μέλη της. Η πρώτη αφορά σε εκείνους που θα προβλέψουν σωστά και η δεύτερη σε εκείνους που θα προβλέψουν λάθος.

 

Αναλυτικότερα, όσα μέλη της Sportingbet συμπεριλάβουν τουλάχιστον μια στοιχηματική αγορά του Ρόμα-Μπάγερν στο δελτίο τους και κερδίσουν δικαιούνται ένα μπόνους 5% επί των κερδών τους. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε οποιαδήποτε από τις αγορές ισχύουν πριν την έναρξη του αγώνα, αλλά όχι και σε αυτές που ισχύουν κατά τη διάρκειά του. Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν μια από τις αγορές του αγώνα σε κάποιο παρολί και να αυξήσουν τα συνολικά τους κέρδη κατά 5%. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, θα πρέπει όλοι οι αγώνες του παρολί να διευθετούνται σήμερα, έως τα μεσάνυχτα.

 

Από την άλλη, όσοι παίχτες στοιχηματίσουν σε συγκεκριμένες αγορές και χάσουν δικαιούνται επιστροφή χρημάτων, εφόσον η Ρόμα κερδίσει τη Μπάγερν, δίχως να δεχτεί γκολ. Στην προσφορά μπορούν να συμμετάσχουν μόνο οι παίχτες που στοιχημάτισαν στο ακριβές σκορ, τον σκόρερ, το scorecast και στα ειδικά στοιχήματα, πριν την έναρξη του αγώνα. Εφόσον, λοιπόν, κάποιος χάσει το στοίχημα που τοποθέτησε στις παραπάνω αγορές και η Ρόμα κερδίσει χωρίς να δεχτεί γκολ, θα δει τα χαμένα του χρήματα - έως και το ποσό των 100 ευρώ - να επιστρέφουν στο λογαριασμό του.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, όμως, τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν οι παίχτες χάρη στις προσφορές λογίζονται ως μπόνους. Αυτό σημαίνει ότι δε θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και πως οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να προχωρήσουν σε τζιράρισμα της αξίας τους επί πέντε φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet που διαθέτουν απόδοση 1.50 και άνω.

 

Ανάλογα  και με την προσφορά που θα επιλέξουν, τα μέλη της Sportingbet,η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα, έχουν τη δυνατότητα είτε να αυξήσουν τα κέρδη τους είτε να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τα στοιχήματα στον αποψινό αγώνα του Champions League.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία