Δύο προσφορές στο ποδόσφαιρο από την Sportingbet και σήμερα

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Sportingbet δε χάνει ούτε σήμερα την ευκαιρία να κινητοποιήσει τα μέλη της, ώστε να στοιχηματίσουν σε δύο από τους σημαντικότερους αγώνες της ημέρας στο ποδόσφαιρο και έχει ανακοινώσει δύο προσφορές που καθιστούν ακόμη πιο συμφέροντα τον στοιχηματισμό στο Μπάγερν-Βόλφσμπουργκ του γερμανικού Κυπέλλου και στο Ρόμα-Φιορεντίνα της ιταλικής Serie A.

 

Αναλυτικότερα, η Sportingbet υπόσχεται στα μέλη της που θα επιλέξουν έναν από τους δύο αγώνες ένα μπόνους στα κέρδη τους ή μια επιστροφή χαμένων χρημάτων.

 

Στοιχηματίζοντας στο Μπάγερν-Βόλφσμπουργκ, λοιπόν, οι παίχτες θα μπορέσουν να προσθέσουν ένα bonus 5% στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος. Στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι στοιχηματικές αγορές, αλλά μόνον όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, συμμετέχουν και τα παρολί, αλλά μόνον όσα αποτελούνται από αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Από την άλλη, στοιχηματίζοντας στο Ρόμα-Φιορεντίνα, θα μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χρημάτων τους, αν επιλέξουν συγκεκριμένες αγορές και τελικά προβλέψουν λάθος. Σε αυτή την προσφορά, συμμετέχουν επίσης μόνον όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα και όσα αφορούν στις επιλεγμένες αγορές: το ακριβές σκορ, το νικητής αγώνα και over/under, το σκορ πρώτου ημιχρόνου, το σκορ δεύτερου ημιχρόνου και το λεπτό πρώτου γκολ. Επιπλέον, για να ενεργοποιηθεί η προσφορά, θα πρέπει να καλυφθεί μία ακόμη προϋπόθεση: να επαληθευθεί το σενάριο της Sportingbet που θέλει τον Τζέκο να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. Σε διαφορετική περίπτωση, η επιστροφή δε θα πραγματοποιηθεί.

 

Όσοι εκμεταλλευτούν μία ή και τις δύο σημερινές προσφορές της Sportingbet, τέλος, θα πρέπει να κάνουν υπομονή έως την επόμενη εργάσιμη ημέρα, προκειμένου να δουν τα χρήματα να μεταφέρονται στους λογαριασμούς τους. Τα χρήματα, μάλιστα, θα έχουν και στις δύο περιπτώσεις τη μορφή μπόνους και δε θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη. Για να απελευθερωθούν, απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Και χτες η Sportingbet ανακοίνωσε διπλή προσφορά για το ελληνικό και το ισπανικό πρωτάθλημα και τους αγώνες Λεβαδειακός-Πλατανιάς και Γρανάδα-Λας Πάλμας.

Η Sportingbet ιδρύθηκε το 1998 και είναι από τις πιο αξιόπιστες αγγλίκες στοιχηματικές εταιρίες του χώρου.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία