Δύο προσφορές της Sportingbet για το Europa League

Το αποψινό πρόγραμμα του Europa League επιφυλάσσει δύο άκρως ενδιαφέροντες αγώνες για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου και, φυσικά, τους παίχτες του στοιχήματος που επιθυμούν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Από τη μία, η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Ντόρτμουντ, ενώ από την άλλη, η Σεβίλλη υποδέχεται την Μπιλμπάο, σε δύο αγώνες που συμμετέχουν, μάλιστα, και στο σημερινό πρόγραμμα προσφορών της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet.

 

Χάρη σε αυτό το γεγονός, όσοι στοιχηματίσουν σε έναν ή και στους δύο παραπάνω αγώνες, μπορούν είτε να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη είτε να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τις προβλέψεις τους. Η Sportingbet, άλλωστε, υπόσχεται ένα μπόνους 5% και μια επιστροφή έως και 100 ευρώ στα μέλη της.

 

Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στο Λίβερπουλ-Ντόρτμουντ μπορούν να προσθέσουν ένα bonus 5% στα κέρδη τους. Το μπόνους αυτό θα το εξασφαλίσουν με κάθε νικητήριο στοίχημα που θα έχουν τοποθετήσει σε οποιαδήποτε από τις αγορές του αγώνα που κλείνουν πριν την έναρξη του. Κάθε παίχτης, μάλιστα, μπορεί να τοποθετήσει και παρολί στοιχήματα, αρκεί να περιλαμβάνουν αποκλειστικά αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Από την άλλη, όσοι στοιχηματίσουν στο Σεβίλλη-Μπιλμπάο μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν σε επιλεγμένες στοιχηματικές. Η επιστροφή μπορεί να αγγίξει τα 100 ευρώ και θα πραγματοποιηθεί μόνον αν επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Γιορέντε να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. Δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά, τέλος, έχουν όσοι τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, σε μία από τις εξής αγορές: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ.

 

Τα χρήματα που θα προκύψουν από τις δύο προσφορές θα μεταφερθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την επόμενη εργάσιμη ημέρα και θα πρέπει να τζιραριστούν επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

 

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και θεωρείται από τις πιο γνωστές αλλά και αξιόπιστες του χώρου μιας και λειτουργεί σε 200 χώρες και δέχεται καθημερινά πάνω από 1 εκατομμύριο στοιχήματα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία