Αποκλειστικά μέσω της Betsafe η Betsson στην Αγγλία

Αποκλειστικά μέσω της εταιρίας στοιχήματος Betsafe θα έχει παρουσία στην αγγλική αγορά η Betsson, προσαρμοζόμενη στα νέα δεδομένα που θέτει η αυστηρότερη αγγλική νομοθεσία. Αυτό σημαίνει πως η ιστοσελίδα της Betsson  θα κλείσει σύντομα. Ήδη, άλλωστε, τα μέλη της ειδοποιήθηκαν μέσω e-mail πως έχουν διορία έως το τέλος του Ιανουαρίου, προκειμένου να προχωρήσουν σε ανάληψη των χρημάτων από τους λογαριασμούς τους και έπειτα να τους κλείσουν. Εναλλακτικά, έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν τα χρήματά τους απευθείας από το λογαριασμό τους στη Betsson σε ένα νέο στη Betsafe - τη μόνη ιστοσελίδα της Betsson που θα λειτουργεί στο Ηνωμένο Βασίλειο από τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Η Betsafe είναι μία από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες στον κόσμο και αυτό χάρη στην τεράστια ποικιλία της σε αθλήματα,στοιχήματα και παιχνίδια!



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betsafe και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betsafe ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.