Εκτός αγγλικής αγοράς η Sbobet

H ιστοσελίδα στοιχήματος Sbobet ανακοίνωσε πως θα πάψει τις δραστηριότητές της στην αγγλική αγορά, εξαιτίας των αυστηρών νόμων που θα ξεκινήσουν σύντομα να ισχύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, όσον αφορά στις off-shore εταιρίες στοιχημάτων. Οι πόρτες της ιστοσελίδας της Sbobet θα κλείσουν στις 15 Σεπτεμβρίου για τους Άγγλους παίχτες, οι οποίοι έλαβαν διαβεβαιώσεις πως τα χρήματα που βρίσκονται στους λογαριασμούς τους θα επιστραφούν.

 

Η κίνηση της Sbobet φαίνεται λογική, αν λάβουμε υπόψη το νέο καθεστώς που θα τεθεί σε ισχύ από τον Οκτώβρη στο Ηνωμένο Βασίλειο, ωστόσο, παραμένει ανοιχτό το θέμα των χορηγιών. Η εταιρεία του online στοιχήματος έχει προχωρήσει σε χορηγίες σε ομάδες της Premier League, οι οποίες βρίσκονται στον αέρα, μετά από αυτή την τελευταία εξέλιξη.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Sbobet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Sbobet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.