Και η Unibet εκτός Ρωσίας

Η εταιρία στοιχημάτων Unibet είναι η τρίτη κατά σειρά εταιρεία που προετοιμάζει το έδαφος για αποχώρηση από τη ρωσική αγορά. Μετά τη BetFair και τη BetClic, η σουηδική εταιρεία του online στοιχήματος ανακοίνωσε πως αναστέλλει τη δράση της στη Ρωσία - τουλάχιστον προσωρινά. Έτσι, οι ιστοσελίδες της εταιρείας (Unibet.com και Maria.com) σταμάτησαν να δέχονται εγγραφές νέων μελών, ενώ αναστέλλεται και το πρόγραμμα μάρκετινγκ και συνεργασιών.

 

Αιτία για τη μαζική αποχώρηση εταιρειών από τη Ρωσία είναι τα σκληρά μέτρα που λαμβάνουν οι εθνικοί νομοθέτες, με σύνταξη μαύρης λίστας και απαγόρευση πρόσβασης στις online εταιρίες στοιχημάτων .



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.