Έκλεισε η Callbet

H Callbet, μία από τις ιστοσελίδες online στοιχήματος που δραστηριοποιούνταν νόμιμα στην Ελλάδα, προχώρησε σε αναστολή της λειτουργίας της και έκλεισε τις πύλες της στα νέα και υπάρχοντα μέλη της. Οι παίχτες που διατηρούσαν λογαριασμό στην ιστοσελίδα μπορούν πλέον να μεταφέρουν τα χρήματα του λογαριασμού τους στη Betshop.

 

Αναλυτικότερα, η Callbet έπαψε τη λειτουργία της από τις 10 Ιουνίου, μετά από προσεκτική εξέταση από πλευράς των υπευθύνων - ωστόσο, περισσότερες λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη απόφαση δεν αναφέρονται. Τις τελευταίες ημέρες, λοιπόν, τα μέλη της εταιρείας δεν είναι σε θέση να τοποθετήσουν στοιχήματα (ή να δοκιμάσουν την τύχη τους στα παιχνίδια του online καζίνο), παρά το γεγονός ότι (φαινομενικά, τουλάχιστον) το πρόγραμμα των αγώνων της ιστοσελίδας ανανεώνεται κανονικά.

 

Η μόνη λύση που έχουν πλέον τα μέλη της Callbet είναι να ανοίξουν νέο λογαριασμό στη Betshop. Πρόκειται για μια ακόμη από τις ιστοσελίδες στοιχήματος που διατηρεί η ιδιοκτήτρια της Callbet, B2B Gaming Services, στην Ελλάδα. Όπως και η Callbet, η Betshop ανήκουν στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην  Ελλάδα και τα μέλη της έχουν στη διάθεσή τους ένα πλήθος στοιχηματικών επιλογών.

 

Μόλις, λοιπόν, κάποιο πρώην μέλος της Callbet ανοίξει νέο λογαριασμό στη Betshop, δεν έχει παρά να ζητήσει από τους υπεύθυνους να μεταφέρουν τα χρήματα του λογαριασμού που διατηρούσε στην Callbet, μαζί με τυχόν εκκρεμή bonus. Η συγκεκριμένη διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω επικοινωνίας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Betshop - μέσω e-mail στο cex@betshop.gr, μέσω live chat ή μέσω τηλεφώνου στο 8012224141. Όποιον τρόπο κι αν χρησιμοποιήσει, ο παίχτης θα δει σύντομα τα χρήματα που διατηρούσε στον προηγούμενο λογαριασμό του να μεταφέρονται στο νέο. Εναλλακτικά, μπορεί να επικοινωνήσει και με τα κεντρικά της B2B Gaming Services, στο e-mail accounts@b2bGamingServices.com, αναφέροντας το όνομα χρήστη, την μέθοδο πληρωμής, καθώς και όλες τις πληροφορίες, προκειμένου να τις επεξεργαστούν οι υπεύθυνοι.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Callbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Callbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.