Αποσύρεται από 55 χώρες η William Hill!

H εταιρία στοιχημάτων William Hill ανακοίνωσε αιφνιδίως σήμερα, 26 Μαρτίου, πως αποχωρεί από συνολικά 55 χώρες, στις οποίες δραστηριοποιούνταν μέσω των ιστοσελίδων της! Αν και οι υπεύθυνοι δεν αναλύουν τους λόγους αυτής της απόφασης, αναφέρεται πως η απόσυρση πραγματοποιείται για νομικούς λόγους.

 

Οι χώρες, από τις οποίες αποχωρεί η εταιρεία, βρίσκονται σε Αφρική, Ασία, Νότια Αμερική και Μέση Ανατολή και τα μέλη των ιστοσελίδων της William Hill (σε online στοίχημα, καζίνο και πόκερ room) δε μπορούν πλέον να παίξουν σε αυτές. Τους έχει δοθεί, ωστόσο, μια περίοδο χάριτος, κατά την οποία μπορούν να σηκώνουν τα χρήματα από τους λογαριασμούς τους.

Η WilliamHill είναι από τις πιο παλιές στοιχηματικές εταιρίες στο χώρο του στοιχήματος στην Ελλάδα όμως δεν διαθέτει νόμιμη άδεια λειτουργίας ώστε να δέχεται πελάτες.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.