Αποχωρεί από την Ολλανδία η 888;

Την αποχώρησή της από την ολλανδική αγορά φαίνεται πως ετοιμάζει η στοιχηματική εταιρία 888, μετά από τις τελευταίες νομοθετικές εξελίξεις στη χώρα και τις αυστηρές προειδοποιήσεις των Αρχών προς τις εταιρείες online στοιχήματος που δραστηριοποιούνται εκεί. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας eGaming Review, οι συνεργάτες της 888 στην Ολλανδία έλαβαν ειδοποίηση που τους ζητούσε να σταματήσουν κάθε δραστηριότητα στον τομέα του μάρκετινγκ. Αυτό πιθανότατα σημαίνει πως σύντομα η εταιρεία θα πάψει τη λειτουργία των ιστοσελίδων της στη χώρα και έπειτα θα αποχωρήσει εντελώς από την εκεί αγορά.

Την 888 την κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων το καζίνο που διαθέτει το οποία έχει βραβευτεί πολλές φορές και είναι και 3D!



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας 888 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της 888 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.