Αποχωρεί από την αυστραλιανή αγορά η στοιχηματική εταιρεία Pinnacle

Η στοιχηματική εταιρεία Pinnacle αποφάσισε να αποχωρήσει από την αγορά της Αυστραλίας, ενημερώνοντας τα μέλη της που διαμένουν στη χώρα ότι θα πάψει να δέχεται στοιχήματα. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας δεν ανακοίνωσαν τους λόγους της αποχώρησης, αλλά σχετίζονται με το γεγονός ότι η Pinnacle δε διαθέτει την απαραίτητη άδεια νόμιμης λειτουργίας στη χώρα.

 

Η ενημέρωση της Pinnacle προς τους Αυστραλούς παίχτες

Πριν μερικές ημέρες, λοιπόν, οι Αυστραλοί παίχτες έλαβαν ένα e-mail από την εταιρεία στοιχημάτων Pinnacle, το οποίο τους ενημέρωνε πως η εταιρεία παύει τη λειτουργία της στη χώρα από τις 12 Μαρτίου. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες δεν έχουν πλέον τη δυνατότητα να συνδεθούν στον λογαριασμό τους και να τοποθετήσουν νέα στοιχήματα ή να πραγματοποιήσουν νέες καταθέσεις.

Παράλληλα, η Pinnacle ενημερώνει τα μέλη της πως τα ανοιχτά στοιχήματά τους έχουν ακυρωθεί και τα ποσά έχουν επιστρέψει στον λογαριασμό τους. Κάθε παίχτης, τέλος, έχει διορία έως τις 20 Απριλίου, προκειμένου να μεταφέρει όλα τα χρήματα που διατηρεί στον λογαριασμό του.

 

Οι λόγοι αποχώρησης της Pinnacle

Αν και οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας δεν ανέφεραν τους λόγους που τους οδήγησαν στην απόφαση αποχώρησης από την αγορά της Αυστραλίας, αυτοί είναι μάλλον φανεροί. Η Pinnacle λειτουργούσε τόσο καιρό στη χώρα, χωρίς να έχει αποκτήσει την απαραίτητη άδεια. Ενώ, λοιπόν, δεν είχε το δικαίωμα να λειτουργεί νόμιμα, δεχόταν παίχτες από την Αυστραλία.

Οι Αρχές της χώρας, όμως, είχαν ανακοινώσει πρόσφατα ότι στην αγορά στοιχήματος λειτουργούν τουλάχιστον 19 εταιρείες που δεν έχουν αποκτήσει την απαραίτητη άδεια και τις καλούσαν να πάψουν τη λειτουργία τους. Η αρμόδια Αρχή ρύθμισης της αγοράς (ACMA), μάλιστα, είχε αναφέρει ότι είχε ήδη επικοινωνήσει με τις εταιρείες αυτές και κάποιες είχαν συμφωνήσει να αποχωρήσουν οικειοθελώς. Πιθανολογείται, λοιπόν, ότι μία από αυτές τις εταιρείες στοιχήματος ήταν η Pinnacle.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Pinnacle και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Pinnacle ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.