Αποχωρεί από το Βέλγιο η BetClic

Η εταιρία στοιχημάτων BetClic αποχωρεί από τη βελγική αγορά, μπροστά στο φόβο να δεχθεί βαριές κυρώσεις, αν η διαμάχη της με την κυβέρνηση της χώρας συνεχιστεί. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη εδώ και πολύ καιρό, καθώς οι βελγικές Αρχές υποστηρίζουν πως η εταιρεία αγνοεί τις απαγορεύσεις που ισχύουν εναντίον της. Πρόσφατα, μάλιστα, οι υπεύθυνοι κατέσχεσαν 60.000 ευρώ από λογαριασμό της BetClic, με την ίδια αιτιολογία.

 

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας έμοιαζαν αρχικά αμετακίνητοι στη θέση τους, παρά το γεγονός ότι η BetClic βρίσκεται στη μαύρη λίστα που έχουν συντάξει οι βελγικές Αρχές. Ωστόσο, στην προοπτική να αντιμετωπίσουν ακόμη και φυλακίσεις, ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από τη βελγική αγορά.

Παρόλο που η Betclic είναι από τις πιο αναπτυσσόμενες εταιρίες στοιχημάτων ούτε στην Ελλάδα διαθέτει νόμιμη άδεια λειτουργίας, τουλάχιστον προς το παρόν.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betclic και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betclic ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.