Αποχωρεί από 19 χώρες η BetFred

Η στοιχηματική εταιρία BetFred ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τις αγορές 19 χωρών, εξαιτίας των ισχυόντων νόμων και κανονισμών αδειοδότησης σε αυτές. Η απόφαση της εταιρείας έγινε γνωστή μέσω του poker room της, όπου ανακοινώθηκε η αποχώρησή της από τις εξής χώρες: Νότιο Αφρική, Δανία, Γερμανία, Σουηδία, Ολλανδία, Νορβηγία, Φιλανδία, Βέλγιο, Πολωνία, Βουλγαρία, Αυστρία, Τσεχία, Ουγγαρία, Ιαπωνία, Λιθουανία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Ουκρανία και Ρουμανία.

 

Η απόφαση των υπευθύνων, πάντως, προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς, καθώς, παρά το γεγονός ότι η εταιρεία αντιμετώπιζε δυσκολίες με τους νόμους των συγκεκριμένων χωρών, η αποχώρησή της από αυτές εν μέσω Μουντιάλ θα της στερήσει ένα μεγάλο αριθμό εσόδων.

H ΒetFred δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και ούτε προσφέρεται στην ελληνική γλώσσα παρόλο αυτά όμως στοιχηματικά καλύπτει την Σούπερ Λίγκα και το κύπελλο.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfred και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.