Έκλεισε τις πύλες της η στοιχηματική ιστοσελίδα Magicbet

H στοιχηματική ιστοσελίδα Magicbet παραμένει κλειστή εδώ και μερικές ημέρες, καθώς οι υπεύθυνοι της ιδιοκτήτριας εταιρείας αποφάσισαν να κλείσουν τις πύλες της. Η ιστοσελίδα δεν προσφέρει πλέον υπηρεσίες στοιχηματισμού ή άλλων τυχερών παιχνιδιών και το μόνο που μπορούν να κάνουν όσοι διατηρούν λογαριασμό σε αυτή είναι να κλείσουν τις εκκρεμότητές τους και να ζητήσουν ανάληψη των χρημάτων τους.

Το κλείσιμο της στοιχηματικής ιστοσελίδας πραγματοποιήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου και από τότε η Magicbet έχει πάψει να λειτουργεί στην Ελλάδα. Όπως είναι φυσικό, όμως, τα χρήματα των μελών της δεν κινδυνεύουν με κανέναν τρόπο, αφού μπορούν να ζητήσουν την επιστροφή τους.

 

Μία ακόμη αποχώρηση από την αγορά στοιχήματος

Η Magicbet ανήκε στην εταιρεία B2B Gaming Services Malta Ltd., μία από τις εταιρείες που έχουν εξασφαλίσει μία από τις 24 άδειες νόμιμου στοιχήματος στην ελληνική αγορά. Η ίδια εταιρεία εξακολουθεί να δραστηριοποιείται στη χώρα μας, μέσω άλλων στοιχηματικών ιστοσελίδων, όπως οι Betshop και Bet365. Όπως φαίνεται, όμως, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να ρίξουν μεγαλύτερη βαρύτητα στις υπόλοιπες ιστοσελίδες και να κλείσουν τις πύλες της Magicbet.

 

Τι σημαίνει για τους παίχτες το κλείσιμο της Magicbet;

Όπως είναι φυσικό, το γεγονός ότι η ιστοσελίδα της Magicbet δε λειτουργεί από τις 30 Σεπτεμβρίου (και δεν πρόκειται να επιστρέψει – τουλάχιστον όχι προς το παρόν) σημαίνει ότι οι παίχτες δεν έχουν πια τη δυνατότητα να τοποθετήσουν στοιχήματα σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός. Παράλληλα, όσοι είχαν τοποθετήσει μακροχρόνια στοιχήματα τα είδαν να ακυρώνονται και τα χρήματά τους να επιστρέφουν στους λογαριασμούς τους.

Όσοι, τέλος, διατηρούν χρήματα σε λογαριασμό στη Magicbet δε χρειάζεται να ανησυχούν για τα χρήματά τους. Αν και η ιστοσελίδα παραμένει κλειστή, οι παίχτες μπορούν να συνδέονται με τον λογαριασμό τους και να ζητούν ανάληψη των χρημάτων τους.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Magicbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Magicbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.