Αποχωρεί από τέσσερις χώρες η Ladbrokes

Η εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes ανακοίνωσε την απόσυρσή της από τέσσερις ευρωπαϊκές αγορές, λόγω των πρόσφατων αλλαγών που πραγματοποιήθηκαν στη νομοθεσία. Οι τέσσερις χώρες είναι η Ρωσία, η Φινλανδία, η Πορτογαλία και η Ρουμανία. Η απόφαση ανακοινώθηκε στις 31 Δεκεμβρίου, μέσω μηνυμάτων στα μέλη της Ladbrokes στις τέσσερις αυτές χώρες. Οι παίχτες, μάλιστα, έχουν διορία έως τις 12 Ιανουαρίου, προκειμένου να προχωρήσουν σε ανάληψη των χρημάτων που βρίσκονται στους λογαριασμούς τους.

 

Οι παραπάνω χώρες, τέλος, αποτελούν τις πιο πρόσφατες προσθήκες στη λίστα των αγορών, από τις οποίες αποχώρησε η Ladbrokes - ανάμεσά τους και ο Καναδάς, η Νορβηγία, η Ελβετία και η Ουγγαρία.

Πριντρεια μήνες η ιστοσελίδα στοιχημάτων είχε ανακοινώσει την απόσυρσή της και από Νορβηγία, Ουγγαρία και Ελβετία.

Η Ladbrokes είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων που προσφέρουν live στοίχημα,online καζίνο και πόκερ,τάβλι,λοταρίες και πολλά άλλα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.