Απέσυρε το ανταλλακτήριό της από την ινδική αγορά η εταιρία στοιχήματος BetFair

Η εταιρία στοιχήματος BetFair ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την αγορά της Ινδίας και πλέον δεν επιτρέπει την πρόσβαση στο online ανταλλακτήριό της σε Ινδούς παίχτες. Η απόφαση της στοιχηματικής εταιρίας δεν δικαιολογήθηκε, αλλά πιθανότατα σχετίζεται με τη διάθεσή των αρμόδιων Αρχών να τιμωρήσουν όσες εταιρίες λειτουργούν στη χώρα χωρίς άδεια.

Η απόφαση για το κλείσιμο του online ανταλλακτηρίου της BetFair στην Ινδία μπήκε σε εφαρμογή στις 28 Ιανουαρίου και πλέον οι παίχτες από τη χώρα δε μπορούν να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους ή να τοποθετήσουν και να δεχθούν στοιχήματα.

 

Η ενημέρωση της BetFair προς τα μέλη της

Πριν μερικές ημέρες, η BetFair ενημέρωσε τα μέλη της από την Ινδία πως επίκειται το κλείσιμο της ιστοσελίδας του ανταλλακτηρίου της. Η ανακοίνωση ανέφερε ως ημερομηνία κλεισίματος τις 28 Ιανουαρίου και ενημέρωνε τους παίχτες πως θα πρέπει να κλείσουν τα ανοιχτά τους στοιχήματα και να προχωρήσουν σε ανάληψη των χρημάτων που βρίσκονται στον λογαριασμό τους.

Έπειτα, στις 28 Ιανουαρίου, η ιστοσελίδα του ανταλλακτηρίου που εμφανίζεται στην Ινδία έκλεισε και πλέον οι παίχτες βρίσκονται μπροστά σε ένα μήνυμα που τους ενημερώνει ότι οι υπηρεσίες της BetFair δεν είναι πλέον διαθέσιμες στη χώρα τους.

 

Το κυνήγι του παράνομου στοιχηματισμού στην Ινδία

Η BetFair αποτελούσε μία από τις εταιρίες στοιχήματος που δέχονταν πελάτες από την Ινδία, παρά το γεγονός ότι δεν είχε εξασφαλίσει την σχετική άδεια. Τον περασμένο Νοέμβριο, όμως, οι αρμόδιες Αρχές αποφάσισαν να εντείνουν τις προσπάθειές τους στο κυνήγι του παράνομου στοιχήματος και να αναλάβουν δράση ενάντια στις εταιρείες που δε συμμορφώνονται με τους νόμους της.

Παράλληλα, πολλοί είναι αυτοί που πιέζουν για την θέσπιση ενός νόμου που θα απελευθερώσει το online στοίχημα και που θα επιτρέψει στις εταιρείες να δραστηριοποιούνται νόμιμα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.