Αποχωρεί από την αγορά της Σλοβενίας η Pinnacle

Η Pinnacle ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την αγορά του online στοιχήματος στη Σλοβενία και η αρχή έχει ήδη γίνει από τις 3 Μαρτίου. Η εταιρεία του online στοιχήματος έχει ήδη σταματήσει να δέχεται στοιχήματα από Σλοβένους παίχτες και έχει ξεκινήσει τη διαδικασία επιστροφής των χρημάτων που διατηρούσαν οι παίχτες στους λογαριασμούς τους.

Η νέα απόφαση αποχώρησης της Pinnacle έρχεται σχεδόν ένα μήνα μετά την ανακοίνωσή της για αποχώρηση από την αγορά της Πολωνίας.

 

Η ανακοίνωση της Pinnacle

Με τη λήψη της απόφασης για την αποχώρηση από την αγορά της Σλοβενίας, η Pinnacle ενημέρωσε τα μέλη της και τους συνεργάτες της στη χώρα, με μια σύντομη ανακοίνωση.

Σε αυτή αναφέρεται πως η κυβέρνηση της χώρας σκοπεύει να ανακοινώσει το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο για την αγορά του στοιχήματος, την 1η Απριλίου του 2017, αντικαθιστώντας το υπάρχον, που ισχύει από το 1995. Παράλληλα, η κυβέρνηση προειδοποίησε τις εταιρείες που δεν έχουν αποκτήσει τις απαραίτητες άδειες, πως δε θα υπάρξει καμία ανοχή, στην περίπτωση που συνεχίσουν να λειτουργούν παράνομα.

Όπως είναι φυσικό, η άρνηση ευθυγράμμισης με το νέο σλοβενικό νόμο θα δυσκολέψει όσες εταιρείες επιθυμούν να αποκτήσουν στο μέλλον μία από τις άδειες νόμιμης λειτουργίας. Κα, παρά το γεγονός ότι η Pinnacle δεν έχει επιβεβαιώσει τις προθέσεις της να δραστηριοποιηθεί νόμιμα στην σλοβενική αγορά στο μέλλον, δεν είναι διατεθειμένη να το ρισκάρει.  

 

Οι διαδικασίες που απομένουν

Από τη στιγμή, λοιπόν, που η Pinnacle αποφάσισε να εγκαταλείψει την αγορά της Σλοβενίας και έχει σταματήσει να δέχεται στοιχήματα από τους παίχτες που κατοικούν στη χώρα, το μόνο που απομένει είναι να επιστρέψει στα υπάρχοντα μέλη της τα χρήματα που έχουν μεταφέρει στους λογαριασμούς τους. Η εταιρεία έχει ήδη ενημερώσει τους παίχτες, προκειμένου να ξεκινήσουν τις αναλήψεις και το κλείσιμο των λογαριασμών τους, και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σύντομα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Pinnacle και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Pinnacle ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.