Περιορίζει τη δράση της στη Ρωσία η BetFair

Περιορισμό των δραστηριοτήτων της, με διαφαινόμενο σκοπό την έξοδό της από την αγορά, ανακοίνωσε η εταιρία στοιχημάτων BetFair για τη Ρωσία. Σύμφωνα με μήνυμα που έστειλε στους συνεργάτες της, από την 11η Απριλίου, η ιστοσελίδα της BetFair θα είναι κλειστή για νέες εγγραφές, ενώ θα περιοριστούν και οι δράσεις της στον τομές του marketing. Επιπλέον, η ρωσική γλώσσα θα σταματήσει να αποτελεί επιλογή για τα μέλη της ιστοσελίδας.

 

Η BetFair, πάντως, ξεκαθάρισε πως τα υπάρχοντα μέλη (αλλά και οι συνεργάτες της στη χώρα) θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται, χωρίς να μειωθεί η ποιότητα των υπηρεσιών. Ωστόσο, δεν ξεκαθάρισε μέχρι πότε θα συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς η έξοδός της από τη ρωσική αγορά θεωρείται πλέον βέβαιη.

Η BetFair είναι από τις πιο διάσημες και πολυβραβευμένες εταιρίες στοιχημάτων στο διαδίκτυο ωστόσο στην Ελλάδα δεν διαθέτει νόμιμη άδεια λειτουργίας ώστε να δέχεται πελάτες.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.