Νέο σύστημα ασφαλείας στην στοιχηματική ιστοσελίδα Unibet του Βελγίου

Η εταιρία Kindred, η ιδιοκτήτρια της στοιχηματικής ιστοσελίδας Unibet, προχώρησε σε μια νέα συνεργασία στην βελγική αγορά και πρωτοπόρησε για μια ακόμη φορά, προσφέροντας ένα νέο σύστημα ασφαλούς σύνδεσης στον λογαριασμό των μελών της. Πρόκειται για ένα σύστημα εξακρίβωσης στοιχείων που λειτουργεί μέσω ενός ειδικού app και μπορεί να επιτρέψει τη σύνδεση στον λογαριασμό των παιχτών μέσω ενός πενταψήφιου pin ή του δακτυλικού αποτυπώματος.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία, βέβαια, είναι προς το παρόν διαθέσιμη αποκλειστικά στην αγορά του Βελγίου. Δεν αποκλείεται, όμως, σύντομα, να επεκταθεί και σε άλλες αγορές, στις οποίες δραστηριοποιείται νόμιμα η Unibet και η Kindred γενικότερα.

 

Συνδέσεις ασφαλείας στον λογαριασμό της Unibet

Αναλυτικότερα, το νέο app που χρησιμοποιεί η Unibet για την ασφαλέστερη σύνδεση των μελών της στους λογαριασμούς τους ονομάζεται itsme. Πρόκειται για ένα app που χρησιμοποιείται και υποστηρίζεται από την βελγική κυβέρνηση, αλλά και τρεις μεγάλες τράπεζες της χώρας. Το συγκεκριμένο app έχει ήδη προσαρμοστεί στην στοιχηματική πλατφόρμα της Unibet και πλέον οι παίχτες που το χρησιμοποιούν δεν είναι αναγκασμένοι να συμπληρώνουν username και password με τον καθιερωμένο τρόπο. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να χρησιμοποιήσουν το app, προκειμένου να συνδεθούν στον λογαριασμό τους, είτε μέσω του pin είτε μέσω του δακτυλικού τους αποτυπώματος.

Πρόκειται για έναν τρόπο που δεν προσφέρει μόνο περισσότερη ευκολία στα μέλη της Unibet, αλλά και αυξημένα επίπεδα ασφαλείας, αφού είναι σαφώς δυσκολότερο να παραβιαστεί κάποιος λογαριασμός με αυτόν τον τρόπο.

 

“Στον πόλεμο κατά της απάτης”

Ο Dennis Mariën, διευθυντής του βελγικού τμήματος της Kindred, δήλωσε για τη νέα τεχνολογία: “Η Kindred επιθυμεί την καλύτερη δυνατή προστασία των πελατών της και πασχίζει για να προσφέρει μια στοιχηματική πλατφόρμα που υποστηρίζει την ασφάλεια και τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Η προσαρμογή εργαλείων όπως το app itsme, το οποίο εξασφαλίζει αξιόπιστη, σωστή και εύκολη ταυτοποίηση, είναι ένα βασικό κομμάτι της διαδρομής μας. Επιπλέον, ένα ασφαλές σύστημα ταυτοποίησης θα βοηθήσει και στον πόλεμο κατά της απάτης”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.