Ενημερώσεις για τα επίγεια στοιχήματα προσφέρει η εταιρεία στοιχήματος Paddy Power

H εταιρεία στοιχήματος Paddy Power ανακοίνωσε μία ακόμη πρωτοποριακή υπηρεσία για τους πελάτες της στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφού τους δίνει για πρώτη φορά τη δυνατότητα να ενημερώνονται άμεσα και αυτόματα για κάθε εξέλιξη που τους ενδιαφέρει. Η υπηρεσία αυτόματων ειδοποιήσεων είναι κάτι διαδεδομένο στο online και στο mobile στοίχημα, αλλά προσφέρεται για πρώτη φορά στο επίγειο στοίχημα και αποκλειστικά για τους παίχτες που μένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και επισκέπτονται ένα από τα πρακτορεία της Paddy Power.

H νέα υπηρεσία ονομάζεται Track My Bet και προορίζεται για όσους επιθυμούν να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τις εξελίξεις στον αγώνα που έχουν στοιχηματίσει, αλλά και το πώς μπορεί να διευθετηθεί το στοίχημά τους.

 

Τι περιλαμβάνει η νέα υπηρεσίας της Paddy Power;

Το Track My Bet είναι διαθέσιμο μόνο σε όσους επισκέπτονται τα πρακτορεία στοιχήματος της Paddy Power στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αφού τοποθετήσουν το στοίχημά τους, οι παίχτες θα πρέπει να επισκεφτούν την κατάλληλη ιστοσελίδα και να συμπληρώσουν τον αριθμό τηλεφώνου τους, καθώς και το ID του δελτίου τους. Με αυτόν τον τρόπο, θα δέχονται δύο είδους μηνυμάτων: τα πρώτα θα αφορούν στις εξελίξεις του αγώνα (ή των αγώνων) που έχουν στοιχηματίσει και τα δεύτερα στην εξέλιξη του στοιχήματός τους.

Μέσω της ίδιας υπηρεσίας, μάλιστα, οι παίχτες θα μπορούν να κάνουν και cash out στα στοιχήματά τους, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφτούν κάποιο πρακτορείο και να χάσουν χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχουν τον απόλυτο έλεγχο του στοιχήματός τους, αφού θα μπορούν να το κλείσουν πρόωρα οποιαδήποτε στιγμή.

Η νέα υπηρεσία της Paddy Power, λοιπόν, είναι εξαιρετικά χρήσιμη και προσφέρει στους παίχτες του επίγειου στοιχήματος πρωτότυπες υπηρεσίες, που ναι μεν μπορεί να θεωρούνται αυτονόητες στο online στοίχημα, αλλά δεν είναι συνήθως διαθέσιμες στα πρακτορεία επίγειου στοιχηματισμού.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.