Τελικός με προσφορές στην Intertops

Η γερμανική εταιρεία online στοιχήματος Intertops είναι πανευτυχής που η εθνική ομάδα της Γερμανίας προκρίθηκε στον τελικό και αντιμετωπίζει την Αργεντινή, στις 13 Ιουλίου, στις 11 το βράδυ. Για το λόγο αυτό φροντίζει να γιορτάσει μαζί με τα μέλη της, ανακοινώνοντας δύο ελκυστικότατες προσφορές για όσους σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στο μεγάλο τελικό. Τα μέλη της Intertops, λοιπόν, μπορούν να διεκδικήσουν ένα μπόνους κατάθεσης 20%, αλλά και ένα δωρεάν live στοίχημα.

 

Όσοι παίχτες σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στον τελικό και προχωρήσουν σε μια κατάθεση στο λογαριασμό τους, μέχρι και μερικές ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, θα λάβουν ένα μπόνους κατάθεσης 20%, το οποίο μπορεί να αγγίξει και τα 100 ευρώ. Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι επιθυμούν να λάβουν το bonus είναι να προχωρήσουν στην κατάθεσή τους και έπειτα να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Intertops (μέσω e-mail στο bet@intertops.eu), προκειμένου το bonus να πιστωθεί στο λογαριασμό τους. Έπειτα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα του bonus για να στοιχηματίσουν στον τελικό του Μουντιάλ και οπουδήποτε άλλου επιθυμούν ή να προχωρήσουν σε ανάληψή τους - αρκεί πρώτα να τζιράρουν την αξία της κατάθεσης και του μπόνους επί οχτώ φορές στην ιστοσελίδα.

 

Η δεύτερη προσφορά της Intertops αφορά όσα μέλη της σκοπεύουν να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του τελικού. Οι παίχτες, λοιπόν, που θα καταθέσουν ένα στοίχημα, αξίας τουλάχιστον 10 ευρώ και σε απόδοση 1.50 ή μεγαλύτερη, στο Γερμανία-Αργεντινή θα κερδίσουν ένα δωρεάν live στοίχημα, το οποίο μπορούν να εκμεταλλευθούν κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού. Το δωρεάν στοίχημα θα έχει αξία ίση με αυτή του στοιχήματος που τοποθέτησαν πριν την έναρξη, αλλά δε μπορεί να ξεπερνά τα 50 ευρώ. Και σε αυτή την περίπτωση, το μόνο που έχουν να κάνουν, αφού πρώτα τοποθετήσουν το στοίχημά τους, είναι να επικοινωνήσουν με το bet@intertops.eu, προκειμένου να πιστωθούν το δωρεάν live στοίχημα.

 

Χάρη στις δύο αυτές προσφορές, λοιπόν, τα μέλη της Intertops η οποία είναι από τις παλαιότερες εταιρίες στοιχημάτων, έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να αυξήσουν το ποσό της επόμενής τους κατάθεσης, αλλά και να στοιχηματίσουν χωρίς ρίσκο κατά τη διάρκεια του τελικού του Μουντιάλ.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Intertops και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Intertops ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία