Νέο bonus κατάθεσης κάθε Πέμπτη στην Intertops

Η εταιρία στοιχήματος Intertops ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν να προχωρήσουν σε μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους. Πρόκειται για ένα μπόνους επαναφόρτισης λογαριασμού, το οποίο θα εξασφαλίσουν όσοι παίχτες προχωρούν σε νέα κατάθεση κάθε Πέμπτη.

 

Το εν λόγω bonus έχει ύψος 10% και μπορεί να αγγίξει έως και τα 50 ευρώ. Για να μπορούν, όμως, να το διεκδικήσουν οι παίχτες, θα πρέπει να πραγματοποιήσουν την επόμενή τους κατάθεση κάποια Πέμπτη. Επιπλέον, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε μέθοδο κατάθεσης επιθυμούν, εκτός αυτής μέσω πιστωτικής κάρτας. Τέλος, θα πρέπει το υπόλοιπο του λογαριασμού τους να είναι μηδενικό και να μην έχουν πραγματοποιήσει κάποια ανάληψη τις τελευταίες 21 ημέρες.

 

Αφού ολοκληρώσουν την κατάθεσή τους, κατά τη διάρκεια μιας Πέμπτης, οι παίχτες θα πρέπει επιπλέον να επικοινωνήσουν την ίδια ημέρα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Intertops και να ζητήσουν το bonus. Θα πρέπει, συγκεκριμένα, να στείλουν ένα e-mail στο bet@intertops.eu, με τον τίτλο “Thursday Bonus”. Οι υπεύθυνοι θα εξετάσουν το αίτημά τους και έπειτα θα πιστώσουν το μπόνους στον λογαριασμό τους.

 

Το bonus αυτό μπορεί αν φτάνει έως και τα 50 ευρώ και θα επιτρέψει στα μέλη της Intertops να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους χωρίς ρίσκο, στα αθλήματα, τις διοργανώσεις, τους αγώνες και τις στοιχηματικές αγορές της επιλογής τους. Ακόμη κι αν οι προβλέψεις τους είναι λάθος, άλλωστε, θα χάσουν μόνο τα χρήματα του μπόνους και όχι τα δικά τους.

Η Intertops είναι από τις παλαιότερες εταιρίες στοιχημάτων του διαδικτύου και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει χάρη στην αξιοπιστία της.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Intertops και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Intertops ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία