Ενισχύεται η αξία της επόμενης κατάθεσης στην εταιρεία στοιχήματος Betshop

Κατά την περίοδο των εορτών, πολλά μέλη της Betshop, η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, αναμένεται να τοποθετήσουν δεκάδες προβλέψεις σε διαφορετικά αθλήματα και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Για να διεκδικήσουν χρήματα, όμως, χρειάζονται και χρήματα στον λογαριασμό τους. Για αυτό το λόγο, αναμένεται να υπάρξει μεγάλη κίνηση στους λογαριασμούς που διατηρούν οι παίχτες του στοιχήματος στη Betshop.

Η εορταστική περίοδος είναι ένας λόγος για να πραγματοποιήσει κάποιος μια νέα κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό που διατηρεί στην στοιχηματική εταιρεία Betshop, αλλά όχι ο μόνος. Άλλωστε, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν μια νέα προσφορά, ένα πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού που θα ενισχύσει τις επόμενες ημέρες την αξία της επόμενης κατάθεσης κάθε παίχτη!

 

Πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού στην Betshop

Η συγκεκριμένη προσφορά διαρκεί από την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου έως το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου (στις 23:59) και υπόσχεται να αυξήσει την αξία κάθε κατάθεσης κατά 25%. Αυτό σημαίνει ότι όσοι παίχτες πραγματοποιήσουν την επόμενη κατάθεσή τους έως τη λήξη της διορίας της προσφοράς θα εξασφαλίσουν περισσότερα χρήματα στον λογαριασμό τους.

Το μόνο που έχουν να κάνουν, μάλιστα, οι παίχτες είναι απλά να μεταφέρουν ένα ποσό στον λογαριασμό τους, με οποιονδήποτε από τους διαθέσιμους τρόπους, εκτός των Neteller και Skrill. Με αυτόν τον τρόπο, η επόμενη κατάθεσή τους θα ενισχυθεί κατά 25%, έως ένα μέγιστο ποσό.

 

Οδηγίες απελευθέρωσης του πριμ

Τα χρήματα του πριμ θα μεταφερθούν άμεσα στους λογαριασμούς των δικαιούχων και θα είναι διαθέσιμα για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Όσοι θέλουν να προχωρήσουν σε ανάληψη αυτών των χρημάτων, όμως, θα πρέπει να ποντάρουν την αξία του πριμ επί πέντε φορές και της κατάθεσης επί μία φορά, εντός των επόμενων 45 ημερών. Με αυτόν τον τρόπο, τα χρήματα του πριμ θα είναι διαθέσιμα και προς ανάληψη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία