Πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Σήμερα είναι Παρασκευή και 13, μια ημέρα που δε σε προδιαθέτει να προκαλέσεις την τύχη σου. Ωστόσο, η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet σε προκαλεί να το κάνεις, χάρη σε μια νέα προσφορά**, που υπόσχεται να ανταμείψει όσους πραγματοποιήσουν σήμερα μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους. Η συγκεκριμένη προσφορά** ισχύει αποκλειστικά για σήμερα και υπόσχεται να ανταμείψει με ένα πριμ 100% (έως ένα προκαθορισμένο όριο) εκείνους που θα πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους, καλύπτοντας τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Η νέα προσφορά** λήγει απόψε τα μεσάνυχτα και οι παίχτες που θα σπεύσουν να την εκμεταλλευτούν θα πρέπει να καλύψουν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

 

Οι προϋποθέσεις διεκδίκησης του πριμ επαναφόρτισης

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην προσφορά**, τα μέλη της Novibet θα πρέπει να έχουν ήδη πραγματοποιήσει την πρώτη κατάθεση στον λογαριασμό τους και σήμερα να πραγματοποιήσουν μια νέα. Η κατάθεση θα πρέπει να ολοκληρωθεί σήμερα και να έχει ύψος τουλάχιστον 10 ευρώ. Όσοι πραγματοποιήσουν μια τέτοια κατάθεση, τέλος, θα πρέπει να στείλουν στη Novibet ένα e-mail με τον κωδικό ND100, στο support@novibet.com.

Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες που έχουν καλύψει τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα εξασφαλίσουν ένα πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού.

 

Το ύψος και η χρήση του πριμ επαναφόρτισης

Το πριμ που θα εξασφαλίσουν όσοι καλύψουν τους όρους της προσφοράς** θα πιστωθεί στους λογαριασμούς τους εντός των επόμενων 24 ωρών. Το ύψος του πριμ θα είναι ίσο με το 100% της αξίας της κατάθεσης, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα μπορεί έπειτα να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Ωστόσο, για να προχωρήσουν σε ανάληψή του, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν τις απαιτήσεις τζιραρίσματος που ανακοινώνει σε τέτοιες περιπτώσεις η Novibet.

Να σημειώσουμε πως στο πριμ αυτό που προσφέρει η Novibet έχουν δικαίωμα να το διεκδικήσουν και οι Έλληνες καθώς ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία