Ενισχύει την αξία των σημερινών καταθέσεων η στοιχηματική εταιρία Goalbet

Η στοιχηματική εταιρία Goalbet ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για τα μέλη της και υπόσχεται να ενισχύσει την αξία της επόμενής τους κατάθεσης, αρκεί να την πραγματοποιήσουν σήμερα, έως τα μεσάνυχτα. Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, οι παίχτες που θα τροφοδοτήσουν εγκαίρως τον λογαριασμό τους με χρήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν ένα πριμ που θα τους επιτρέψει να τοποθετήσουν επιπλέον στοιχήματα και να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

Για να καταφέρουν να εισπράξουν το πριμ, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν το έπακρο τις απαιτήσεις της προσφοράς που ανακοίνωσε η Goalbet.

 

Τρόπος διεκδίκησης του πριμ της Goalbet

Το πριμ που μοιράζει σήμερα η Goalbet έχει ύψος 20% και θα μπορούν να το διεκδικήσουν μόνον όσοι πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους. Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι έχουν διορία έως απόψε (5 Νοεμβρίου) στις 23:59, προκειμένου να μεταφέρουν οποιοδήποτε ποσό στον λογαριασμό τους. Μόλις ολοκληρώσουν τη διαδικασία κατάθεσης, θα πρέπει να στείλουν ένα μήνυμα στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goalbet, αναφέροντας το ποσό και την ώρα της κατάθεσης, και έπειτα να τζιράρουν την αξία του ποσού, επί μία φορά.

Μόλις ολοκληρωθεί και η διαδικασία τζιραρίσματος, το πριμ θα απελευθερωθεί και θα εμφανιστεί στον λογαριασμό τους. Θα πρόκειται για ένα πριμ 20% επί του ποσού κατάθεσης, έως ένα συγκεκριμένο όριο, το οποίο θα μπορεί έπειτα να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Παράλληλα, εφόσον θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία τζιραρίσματος, θα είναι διαθέσιμο και προς ανάληψη.

Χάρη στη σημερινή προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet, λοιπόν, οι παίχτες θα μπορέσουν να ενισχύσουν το ποσό της κατάθεσής τους και να στοιχηματίσουν επιπλέον χρήματα στο ποδόσφαιρο ή σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα της επιλογής τους, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο.

Τέλος για σήμερα η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, έχει ανακοινώσει και τους αγώνες Εσπανιόλ-Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ντεσπορτίβο Τσάβες-Άβες με 0% γκανιότα για τα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία