Λίγες ημέρες ακόμη για το bonus της Betrally

Ελάχιστες ημέρες απομένουν για το bonus κατάθεσης που προσφέρει η εταιρία στοιχημάτων Betrally, με αφορμή τα σημαντικά ποδοσφαιρικά γεγονότα του Απριλίου. Η προσφορά ολοκληρώνεται στις 30 του μήνα και τα μέλη της ιστοσελίδας έχουν μέχρι τότε την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα μπόνους  50% (έως και 50 ευρώ) με οποιαδήποτε κατάθεσή τους. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να προχωρήσουν στην επόμενή τους κατάθεση, να συμπληρώσουν τον κωδικό RALLYFORCE50 και να στοιχηματίσουν σε ένα παρολί τουλάχιστον τριών αγώνων, απόδοσης 1.60 ή υψηλότερης.

 

Μόλις, τέλος, οι παίχτες πιστωθούν το bonus, θα μπορούν να προχωρήσουν και σε ανάληψή του, αρκεί πρώτα να τζιράρουν τη συνολική αξία bonus και κατάθεσης επί επτά φορές.

Η Betrally  ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων εξαιτίας της ποικιλίας της στο online στοίχημα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betrally και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betrally ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία