Πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού σήμερα στην εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στην εταιρία στοιχημάτων Goalbet μπορούν σήμερα να εκμεταλλευτούν μια νέα προσφορά και να διεκδικήσουν ένα πριμ 20%, έως ένα ορισμένο όριο, αρκεί να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους. Οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά θα εξασφαλίσουν ένα πριμ, που θα μπορέσουν έπειτα να χρησιμοποιήσουν για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο στα αθλητικά γεγονότα της επιλογής τους και να διεκδικήσουν κέρδη, χωρίς να χρησιμοποιήσουν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

Η συγκεκριμένη προσφορά, όμως, ισχύει αποκλειστικά για την πρώτη κατάθεση που θα πραγματοποιήσουν τα μέλη της Goalbet σήμερα, οπότε οι ενδιαφερόμενοι θα κάνουν καλά να βιαστούν, προκειμένου να καλύψουν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

 

Οι όροι και οι προϋποθέσεις του πριμ της Goalbet

Αυτό που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet είναι να πραγματοποιήσουν σήμερα μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους. Η κατάθεσή τους θα πρέπει να πραγματοποιηθεί έως τις 23:59 της Δευτέρας και θα τους αποφέρει το αντίστοιχο πριμ, μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες.

Πρώτα απ’ όλα, οι παίχτες θα πρέπει να ενημερώσουν με e-mail την Goalbet, για την ώρα και το ποσό της κατάθεσής τους. Έπειτα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν ολόκληρο το ποσό της κατάθεσής τους, έως τις 23:59. Τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν μπορούν να αφορούν σε οποιοδήποτε σημείο, με εξαίρεση αυτά αγορών όπως η διπλή ευκαιρία και το ασιατικό χάντικαπ στο ποδόσφαιρο, αλλά και όσα συνοδεύονται από την προσφορά της 0% γκανιότας.

Μόλις τα στοιχήματα αυτά διευθετηθούν (χωρίς τη χρήση cash out), οι παίχτες θα εξασφαλίσουν το πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού και θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν όπως επιθυμούν.

 

Το πριμ και οι δυνατότητες που προσφέρει

Σε πρώτη φάση, βέβαια, το πριμ θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Όσοι θέλουν να προχωρήσουν σε ανάληψή του, όμως, θα πρέπει να τζιράρουν την αξία του επί τρεις φορές, σε παρολί δελτία τριών σημείων και άνω και σε σημεία με απόδοση τουλάχιστον 1.25.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία